חזי ורימבורג היקרים
זו הפעם הראשונה שאני כותב משהו בכובד ראש בפורום הזה.
חוש הומור והבנה באוכל, כמו גם תקופות טובות ונחמדות לא מכפרים על ההתפרצויות המזעזעות האלה.
לא מקובל עליי שמדובר ב"סגנון" כלומר שיש כאן "אחלא בנאדם" רק שהוא קצת מחוספס ולא יודע להתנהג.
אנושיות והתחשבות בזולת זה לא הצבע שצובעים בו את את החרא כדי שלא יראו שהוא חרא, אלא זו עצם ההכרה בזה שיש אנשים אחרים בעולם ושאסור לפגוע בהם רק כי אין לך מצברוח, או אתה לא מרגיש טוב באותו יום, או כי אתה יודע לבשל יותר טוב מהם.
סיפור הסכין הקפיץ אותי - בנאדם שואל שאלה, ולא רק שהוא מתוייג מייד כאיזה אידיוט שלא מבין כלום, אלא גם מי שמנסה לענות לו, וקיתונות של לעג והשפלה נשפכים על רצונו הטוב.
כל הסגנון המשפיל המכוער והמתנשא הזה פשוט עושה לי בחילה. זה פשוט זיהום בפורום שאני נהנה לטייל בו כבר הרבה שנים.
כולם חושבים שלהם זה לא יקרה אם יהיו מספיק נחמדים, או שחבל לוותר על הידע האדיר של מישהו בענייני אוכל בגלל עניינים של "סגנון". בעיניי זו ממש תסמונת האישה המוכה שמעדיפה לחטוף עוד סטירה העיקר שיהיה מי שיפרנס את הבית.
אני חייב להודות שבפעמים שהגועל הזה כוון אליי מאד נפגעתי ולא הצלחתי לגייס את גדלות הנפש או את חוש הפרופורציה כדי לא להתייחס לזה.
ולכן כתבתי מה שכתבתי, ואני לא חושב שזה היה בסגנון לא הולם.