כרוב סיני

כרוב סיני

האם אפשר להכין את הכרוב עם הרוטב יום לפני ההגשה?

מה הכוונה "כרוב סיני"?

כרוב סיני הוא סוג של כרוב ואני מניח שלא לזה התכוונת אלא לסלט כרוב בסגנון(רוטב)סיני? תלוי מה רוצים לקבל, בהכנה יום לפני תקבלי סלט רך יותר, אם תכיני שעתיים לפני ההגשה תקבלי אותו פריך יותר. בשני המקרים יהיה טעים, ענין של העדפה במרקם. זה גם תלוי הרבה במרכיבי הרוטב, אם יש למשל שמן (כל סוג) ברוטב הכרוב יתרכך מהר יותר.

כן אפשר, והוא יהייה אפילו טעים יותר.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר