קצת מאתמול ומהיום

קצת מאתמול ומהיום

sc_3578_800ws.jpg
dsc8321_800ws.jpg

אבי נראה מעולה כתמיד. מה סוג הבשר לקדירה?

תודה, זה נתח צוואר שנוקה קצת משומן.

תודה, האם שפונדרה יכולה להתאים?

נותרה לי חבילה של קוביות שפונדרה שהיו מיועדות למרק וכעת חם מדי. מתלבטת מה אפשר לעשות אתה. נתח שמן למדי. כמרק אני מכינה יום לפני. מצננת ומסירה שומן. בצלי זה יטבע בשמן?

בזמן האחרון אני משתדל לסלק כמה שיותר שומן

ולוא דווקא בגלל מגבלות בריאותיות אלו או אחרות, מה שלא מסלקים נמצא במנה גם אם זה לא תמיד נראה לעין. פשוט מיותר סתם לדחוס לגוף חוסמי מעברים, איפה שניתן...מסלקים כך אפשר לקזז לטובת דברים אחרים כמו קינוחים למשל.

קצת מאתמול ומהיום


נראה מצויין...איזה תבלינים?

ככה

לעוף ולירקות - עגבניות מגורדות, פפריקה מתוקה, פפריקה מעושנת, תמרהינדי, שום, מעט זרעי כוסברה טחונים, מעט צ'ילי, סירופ רימונים, מעט כורכום. לצלי בקר- רסק עגבניות, עגבניות שרי מיובשות קצוצות, פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה, מעט קימל טחון.

ואיואיואי.....נשמע מעולה

לא מכיר את הטעם של תמרהינדי.......מבטיח להתעדכן בטעם

אל תכין לבד, יש מחית מוכנה והיא מצוינת

להשתמש בעדינות...כמו בכל התבלינים. שכחתי לציין ואתה בטח יודע לבדוק חמיצות ולתקן.

קיבלתי......רות....תודה

קצת מאתמול ומהיום


יש לי חולושס מצלי בקר כזה

גם מתאים לי שהוא בצלחת עמוקה , נראה נהדר העוף בצלי נראה שהולך להתאדות מרוב שהוא ניחוח

וגם זה


שווה לקזז לטובת אלו...

עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר