הקינוח האהוב מהקונדיטורית קינוחי השוקולד הנוטף ברעננה
עוגת שוקולד נוטפת (למושחתים שבנינו) - הכנה בקלי קלות
מצרכים:
5 ביצים
300 גרם חמאה או מרגרינה (עדיף מרגרינה-העוגה יוצאת נימוחה)
1 קובייה שוקולד מריר
3 כוסות סוכר
חצי כוס קמח
הוראות הכנה:
1. שמים את הביצים בקערה ומכניסים למיקרוגל למשך דקה שלמה (אל תדאגו בנוגע למראה הביצה)
2. ממיסים את החמאה או המרגרינה במיקרו או על האש
3. מערבים את הביצים המוכנות עם החמאה המומסת
4. מוסיפים את כל שאר המצרכים לקערה ומערבבים עם הכף למשך שתי דקות(לא חייבם לקבל תערובת אחידה)
5. מכניסים לתנור בתבנית משומנת על חום נמוך למשך 17 דקות
בתאבון!
היי לכולם,
שמענו על הפורום והחלטנו לשתף אתכם במתכון הכי מצליח שתמיד נחטף מהמדף,
תמיד כשלקוחות נכנסים לתוך הקונדיטוריה הם שואלים "מה זה הריח האלוהי הזה?!" ואנו תמיד מחייכות ועונות: "זוהי עוגת נטיפי השוקוד".
לכן החלטנו לשתך אתכם במתכון המדהים