הקינוח האהוב מהקונדיטורית קינוחי השוקולד הנוטף ברעננה

עוגת שוקולד נוטפת (למושחתים שבנינו) - הכנה בקלי קלות מצרכים: 5 ביצים 300 גרם חמאה או מרגרינה (עדיף מרגרינה-העוגה יוצאת נימוחה) 1 קובייה שוקולד מריר 3 כוסות סוכר חצי כוס קמח הוראות הכנה: 1. שמים את הביצים בקערה ומכניסים למיקרוגל למשך דקה שלמה (אל תדאגו בנוגע למראה הביצה) 2. ממיסים את החמאה או המרגרינה במיקרו או על האש 3. מערבים את הביצים המוכנות עם החמאה המומסת 4. מוסיפים את כל שאר המצרכים לקערה ומערבבים עם הכף למשך שתי דקות(לא חייבם לקבל תערובת אחידה) 5. מכניסים לתנור בתבנית משומנת על חום נמוך למשך 17 דקות בתאבון! היי לכולם, שמענו על הפורום והחלטנו לשתף אתכם במתכון הכי מצליח שתמיד נחטף מהמדף, תמיד כשלקוחות נכנסים לתוך הקונדיטוריה הם שואלים "מה זה הריח האלוהי הזה?!" ואנו תמיד מחייכות ועונות: "זוהי עוגת נטיפי השוקוד". לכן החלטנו לשתך אתכם במתכון המדהים
hocolate-cake.jpg

שמעת לא טוב, כאן מדייקים!

תקן את המתכון ה"מטריף" ורשום למה הכוונה ב"קובית שוקולד מריר" למי שיהיה מעונין להכין את זה.

אנחנו כה מצטערים

הייתה לנו תקלה והכוונה היא לחבילת שוקולד מריר (100 גרם) ולשבע ושלושת רבע כפות קקאו

משהו מוזר במתכון

3 כוסות סוכר? ולמה הביצים במיקרו? מה המטרה? אולי תפרסמו את המתכון המלא והמתוקן תודה

עין טובה כרמית

כל דרך ההכנה לוקה בחסר. בתמונה שצורפה ציפוי השוקולד נראה איום וזה לא ענין של צילום! בקיצור מישהו שיש לו כנראה הרבה שמיר אבל מעט ידע באפיה ניסה לפרסם את עצמו ו...נכשל.

אבי -

לרגל החג הייתה לי היום מתקפת געגוע לניצי, ונזכרתי בטיול הגבינות המקסים שערכנו יחד. זכרתי את תקרית היוגורט שגרמה לכולנו לצחוק לאורך כל היום, רק לא זכרתי איפה הוא נרכש...

במחלבת קיבוץ יפעת...זה היה טיול כמו שרק ניצי ידעה לארגן

אני חושב שיולה עדיין צוחקת עד היום

טוב, היא הייתה הכי קרובה לקשית...

היו ימים...איזה כיף וצחוקים היו לנו.

הקינוח האהוב מהקונדיטורית קינוחי השוקולד הנוטף ברעננה

עוגת שוקולד נוטפת (למושחתים שבנינו) - הכנה בקלי קלות מצרכים: 5 ביצים 300 גרם חמאה או מרגרינה (עדיף מרגרינה-העוגה יוצאת נימוחה) 1 קובייה שוקולד מריר 3 כוסות סוכר חצי כוס קמח הוראות הכנה: 1. שמים את הביצים בקערה ומכניסים למיקרוגל למשך דקה שלמה (אל תדאגו בנוגע למראה הביצה) 2. ממיסים את החמאה או המרגרינה במיקרו או על האש 3. מערבים את הביצים המוכנות עם החמאה המומסת 4. מוסיפים את כל שאר המצרכים לקערה ומערבבים עם הכף למשך שתי דקות(לא חייבם לקבל תערובת אחידה) 5. מכניסים לתנור בתבנית משומנת על חום נמוך למשך 17 דקות בתאבון! היי לכולם, שמענו על הפורום והחלטנו לשתף אתכם במתכון הכי מצליח שתמיד נחטף מהמדף, תמיד כשלקוחות נכנסים לתוך הקונדיטוריה הם שואלים "מה זה הריח האלוהי הזה?!" ואנו תמיד מחייכות ועונות: "זוהי עוגת נטיפי השוקוד". לכן החלטנו לשתך אתכם במתכון המדהים

מישהו ניסה את המתכון? איך יצא?

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר