מתכון לעוגה מיוחדת: עוגת גבינה ויוגורט אפויה

תבנית מתפרקת בקוטר 28 ס"מ חומרים לבסיס: 250 גרם ביסקוויטים פתי-בר 150 גרם חמאת טרה, מומסת חומרים למלית: 5 גביעי יוגורט טרה טבעי 250 גרם (קופסא) גבינה לבנה 5% טרה 8 חלמונים קליפה מגוררת מ-1 לימון קליפה מגוררת מ-1 תפוז 70 גרם קורנפלור 160 גרם אבקת סוכר 50 גרם אבקת פודינג וניל אינסטנט חומרים להגשה: צנוברים דבש או סילאן אופן הכנת הבסיס: 1. מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון עם להב פלדה, מעבירים את הביסקוויטים לקערת ערבוב, מוסיפים את החמאה המומסת לקערה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ו"רטובה". אופן הכנת המלית: 1. מערבבים היטב בקערת ערבוב את כל החומרים למלית. אופן הכנת העוגה: 1. משטחים את תערובת בסיס העוגה בתחתית התבנית באופן אחיד ומהדקים היטב. 2. יוצקים את המלית על בסיס העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-130 מעלות למשך כשעה ורבע או עד שהעוגה יציבה. 3. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך כשעה בתנור הכבוי, מעבירים את העוגה למקרר למשך לילה. 4. מגישים את העוגה עם דבש או סילאן וצנוברים. למאגר מתכוני שבועות בפורטל הקונדיטוריה הישראלי, לחצו.

תודה על המתכון טעים ביותר:) נשקול לאמץ לקונדיטוריה;)

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר