היי אמנון, לדעתנו צריך להוסיף גם שמיר


השמיר לא גדל במרוקו.......ניתן ל

הוסיף...אבל זה לא יהיה אינטריה מרוקאית....אני אישית לא מת על הירק הזה...אבל שווה לנסות יכול לתת עוקץ מעניין...אבל שוב המתכון שנתנתי זה האותנטי

אם לא שמיר אז אולי עלים של בישבש (שומר)?

לינטריה - איטריות מרוקאיות

האם מישהו מכיר את המתכון המקורי של הסבתא/אמא/דודה? אני מאוד רוצה לשחזר. (ואני לא מתכוונת לשקית מהסופר)
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר