בחיאת אמנון... די עם פטיש שלוש הנקודות... עדיף כבר פטיש הטחינה של שמני^...
רחמנות על מקש הנקודה במקלדת, יא זלמה...
אשתי היפה הגר עושה את העוף הזה עם זיתים שבורים שהיא מגלענת במו ידיה הענוגות, וטונות, אבל טונות, של כוסברה. אני לא זוכר אם היא שמה רסק עגבניות לדעתי רק עגבניות שלמות מקופסה, ובטוח שמה טיפה כפית סוכר ברוטב.
היא גם מטגנת קודם את העוף.
פעם באו אלינו חברים מתל אביב ההוא עו"ד מאד ידוע ואשתו הקוסית, שאכלו כבר בכל המסעדות שאפשר לדמיין. הם התנפלו על העוף הזה כאילו היה אשך לוקוס בבישול מולקולארי עם קציפת תמרים.
אני גם לוקח קרדיט על זה שהאישה הקוסית הפסיקה להיות צמחונית, אבל זה סיפור אחר.