קרציות...יש שם משתמש ..מתכון לעוף וזיתים

זיתים מבושלים מופיעים במטבח המרוקאי בצורות שונות....היום נבשל את המתכון הבסיסי...עוף זיתים ..עגבניות ושום... מצרכים 2-3 כרעיים או שוקיים קופסא זיתי מנזלינו מגורענים 2-3 עגבניות קלופות וללא גרעינים וקצוצות גס 6-5 שיני שום קצוץ גס כפית רסק עגבניות 3 כפות שמן קנולה תבלינים.....פפריקה מתוקה...1/4 כפית כמון (לא חובה)...........מלח ומעט פילפל לבן ע"פ טעמכם לעסק......לשטוף את הזיתים במים....להרתיח אותם ולשפוך את המים...תטעמו מהזיתים...צריך שטעמם לא יהיה חזק ואם צריך לשפוך את המים ולהרתיח שוב...לי הספיק פעם אחד.... לאחר ששפכנו את המים ושטפנו שוב במים קרים אנחנו מסדרים את הסיר.....הזיתים העגבניות..הרסק השום.....מוסיפים 3 כוסות מים ומערבבים......בקערה שמים את התבלינים והשמן ומערבבים טוב.....מסדרים את נתחי העוף ושופכים את התבלינים מעל..... מרתיחים את הסיר ולאחר ההרתחה מבשלים כ - 40 דקות על אש נמוכה.....מצמצמים את הרוטב למינימום מתקנים תיבול......ומכבים..... מומלץ להגיש עם אורז לבן... בתאבון =========תמונות בקישור=====

מחיאות כפיים סוערות על הניק החדש כאב?

בחיאת אמנון... די עם פטיש שלוש הנקודות... עדיף כבר פטיש הטחינה של שמני^...

רחמנות על מקש הנקודה במקלדת, יא זלמה... אשתי היפה הגר עושה את העוף הזה עם זיתים שבורים שהיא מגלענת במו ידיה הענוגות, וטונות, אבל טונות, של כוסברה. אני לא זוכר אם היא שמה רסק עגבניות לדעתי רק עגבניות שלמות מקופסה, ובטוח שמה טיפה כפית סוכר ברוטב. היא גם מטגנת קודם את העוף. פעם באו אלינו חברים מתל אביב ההוא עו"ד מאד ידוע ואשתו הקוסית, שאכלו כבר בכל המסעדות שאפשר לדמיין. הם התנפלו על העוף הזה כאילו היה אשך לוקוס בבישול מולקולארי עם קציפת תמרים. אני גם לוקח קרדיט על זה שהאישה הקוסית הפסיקה להיות צמחונית, אבל זה סיפור אחר.

והגר מזכירה לי - לימון כבוש קצוץ.

מחיאות כפיים סוערות על הניק החדש כאב?


אני אהבתי יותר..

שהם היו זוג לסביות..:(
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר