חברים יקרים חג שמח שאלה בקשר לעוגיות פסח

נמצא אצלי בקלסר מתכון לעוגיות אגוזים שאינני יודעת את מקורו וסליחה עם היוצר שפרסם כלהלן: 1 ביצה 100 גר' אבקת סוכר 200 גר' אגוזים טחונים 2 כפות קמח מצה 1 כפית אבקת אפיה רציתי לדעת אם אפשר להחליף את האגוזים בשקדים טחונים ומה עדיף, לטחון שקדים מולבנים או עם הקליפה ?

אפשר להחליף בשקדים טחונים

עם קליפה או בלי קליפה זה ענין טעם, ממש לא חשוב. רצוי לקלות אותם מעט בכדי לשחרר את הטעם, לצנן ולטחון.

תודה לך וחג שמח

אגב, מעולם לא הכנתי ריבה , זו היתה מומחיותו של אבי ז"ל ואיך שכבה הנר לזכרו (מזה שנתיים) נכנסתי למטבח עם הרבה געגועים אליו והריבה שלי הצליחה - מעולה !

הריבה הצליחה בזכותו...חג שמח גם לך

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר