שלום רב

שלום רב

אולי למישהו מתכון קל ממש קל לצימס לפסח? כמות רגילה תודה וחג שמח..

צימס....

מתכון בקישור ומעתיקה לכאן: צימס - גזר עם צימוקים בהירים/clcl 25/06/08 13:49 מאת: מ צ ד ה צימס - גזר עם צימוקים בהירים/clcl הערות שלי- מצדה- בסוגריים: 10 גזרים חתוכים לקוביות קטנות + מעט מאוד שמן בסיר לאדות/לטגן ולערבב. (הכנתי בסיר לחץ- בישול של 5 דק' ועוד כ- 5 דק' בשחרור לחץ) לאחר שהגזר התרכך להוסיף מיץ לימון סחוט (1/2 לימון בינוני), קורט מלח, 5 כפות סוכר, 2 כפיות אבקת קינמון (כפית 1). להוסיף 200 גרם צימוקים בהירים (100 ג'), להמשיך לבשל ולערבב – לבדוק טעמים, יתכן שיש צורך להוסיף כ- ¼ כוס מים. בבדיקת טעמים אולי יש צורך להוסיף עוד מעט סוכר, או עוד טיפת מלח ו/או לימון.

וצימס כמו שאני מכינה....

גזר - כמות לפי מספר הסועדים. 200 גרם שזיפים מיובשים ¼ כוס סוכר חום 4 כפות דבש ½ כוס מים לבשל על אש נמוכה כשעה. אפשר להוסיף גם צימוקים, ומי שאוהב - קנמון. רעיה

נועה יקרה זה מתכון הצימס שלי שתמיד קוצר התלהבות...בבקשה...

1 ק"ג גזר פרוס (או גזר גמדי קפוא) 100 גר' צימוקים 50 גר' חמאה/מחמאה 1/2 כוס סוכר מכניסים את כל החומרים לסיר בינוני, מוסיפים מעט מים (עד כוס אחת) מביאים לרתיחה ומעבירים ללהבה נמוכה, מבשלים עד שכל המים נספגים והגזר רך. טעיםםםםםםם חג שמח!!!!!
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר