איך מכינים k f c חלקי עוף מצופים בפרורים וכנראה מטוגנים

תודה מראש.

kfc

מכירה אופן הכנה קל ביותר: לתבל חלקי עוף במעט שום גבישי, פלפל שחור, מלח ומעט פפריקה. אח"כ להכניס את חלקי העוף לשקית שבתוכה פירורי לחם, לנער שידבקו הפירורים בחלקי העוף. לרפד תבנית בנייר אפיה שעליו מסדרים את חלקי העוף המצופים. את העוף מרססים בתרסיס שמן. אופים ב-180 מעלות צלסיוס למשך כ-45 דקות. בהצלחה!

כמה אפשרויות. כולם נוסו!!

עוף כמו בקנטקי ואפילו יוצא יותר טעים תאריך : 17/04/04 13:27 מחבר/ת : פרפרית הנה מתכון לעוף שלקחתי מאתר פסטו. יוצא מדהים המצרכים 6 ירכיים, או 12 כרעיים, או 12 שוקיים 2 כפות מיונז 1 כפית דבש חצי כף קמח תפוחי אדמה 8 כפות קמח מצה 1 כף אבקת מרק בצל 3/4 כפית פפריקה מתוקה 1/4 כפית פפריקה חריפה - לא הכרחי 1 כפית גבישי שום אופן ההכנה מערבבים את המיונז עם הדבש ומורחים את כל חלקי העוף מכינים תערובת מכל החומרים היבשים ומניחים בצלחת גדולה טובלים את נתחי העוף בצלחת הפירורים, משני הצדדים, שיכוסה כולו היטב מניחים נייר אפיה על מגש התנור מסדרים את חלקי העוף על המגש אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות בערך שעה, או עד שמעטה העוף מזהיב. המעטפת יוצאת פריכה ומלאת טעם, והעוף בפנים נשאר עסיסי ורך.

עוד

עוף הקריספי - מעולהו pirge ו 16:59 | 31/03/05 עוף במעטפת פריכה-מדהים חלקי עוף בלי ה ע ו ר 3 ביצים כוס וחצי פירורי לחם מלח, פלפל שחור, אבקת שום, פפריקה. לטבול את חלקי העוף בתבלינים מכל הצדדים. בוללים ביצים במעט מים בעזרת מזלג. טובלים את חלקי העוף בביצים מכל הצדדים. טובלים את חלקי העוף גם בפירורי הלחם שיצופו היטב. מניחים בתבנית אפיה מ ש ו מ נ ת. אופים בחום גבוה 190 מעלות כ- 20 דקות ללא כיסוי. מכסים בניר כסף ועוטפים את התבנית מכל הצדדים. אופים ע ו ד 4\3 שעה. בחום 180 מעלות. מורידים ניר וממשיכים להשחים את חלקי העוף. כ-רבע שעה. קריספי . טעיםםםםםםםםם.

אחרון ודי

עוף מטוגן-הגירסה היותר בריאה תאריך : 04/04/05 23:47 מחבר/ת : גמי-אולי ny כרעי עוף שוקי עוף קמח 3 ביצים פירורי לחם 2 שיני שום כתושות כפית חרדל 1/2 כפית פפריקה מלח,פלפל טורפים את הביצים ומוסיפים חרדל ושום,מערבבים.בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הפפריקה.ממלחים ומפלפלים את העוף.ועכשיו תרגולת פיג'מה שניצל,כמו כל אמא ישראלית גאה: עוטפים את העוף בקמח מנערים את שאריות הקמח,טובלים את העוף בביצה ואח"כ מצפים בפירורי הלחם. שמים את כל חתיכות העוף על נייר אפיה,בתוך תבנית הישר לתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות. אופים (או יותר נכון צולים) עד שנתחי העוף משחימים. ניתן להפוך. מי שרוצה לגוון ניתן להשרות את העוף במרינדה לפני כל התהליך מרינדה: 1 כף דבש 1 כפית חרדל 2 כפיות רוטב סויה להשרות במשך כשעה ילדים משתגעים על זה ,וזה גם יותר בריא מעוף מטוגן.קראנצ'י וטעים! בתאבון!

איך מכינים k f c חלקי עוף מצופים בפרורים וכנראה מטוגנים

תודה מראש.

הסוד הוא בהשרייה ובשמן שמטגנים איתו

לוקחים עוף מפורק ל 8 חלקים, או את החלקים המועדפים ומשרים אותו 12-24 שעות ב BUTTERMILK שהתחליף אליו בארץ יהיה רויון שתובל במלח, פלפל, פפריקה, אם רוצים גם פפריקה חריפה או פלפל קאין. מוציאים מהמשרה ומניחים על רשת לטפטף כ 10 דקות. בשקית ניר מכינים תערובת של 2 כוסות קמח, 3/4 כוס קורנפלור תירס מטבלים שוב באותים תבלינים של המשרה בנדיבות, אפשר גם תבלינים נוספים אם רוצים לגוון בטעמים. מחממים שמן שנקרא SHORTENING בארה"ב שהוא סוג של שומן מוצק אבל לא מרגרינה אם אין עדיף שמן בוטנים או שמן צמחי אחר לחום של 170 מעלות בסיר כבד כדי שהטמפרטורה לא תצנח. גובה השמן צריך להיות קצת מעל חצי גובה העוף. מכניסים 2-3 חתיכות עוף לשקית הקמח ומנערים היטב. מטגנים כ 8 דקות מכל צד ומקפידים על הטפרטורה שלא תצנח לכן 2-3 חתיכות בכל פעם. אחרי הטיגון מניחים על רשת מספר דקות וניתן לבזוק מעט תבלינים שוב, כך ישנם תבלינים בכל השכבות ולא רק בציפוי. ניתן לשמור בתנור חם של כ 100 מעלות ללא כיסוי עד גמר הטיגון ולהגיש מיד

עוף אפוי בקורנפלקס.הציפוי קריספי פיקנטי,העוף עסיסי וטעים,וכל זה ללא טיגון.מתכון של נירה רוסו

חומרים.4 ירכי עוף,3 כוסות רוויון או חלב קוקוס,4 כוסות קורנפלקס,מל"פ,1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה,1 כפית אבקת מרק בצל,4 כפות שומשום,תרסיס שימון(pam),שמן זית לשימון התבנית. הכנה.לנקות ולייבש את העוף,לצקת עליו את הרוויון או חלב הקוקוס ולהניח במקרר לפחות שעתיים או כל הלילה. לרסק במעבד מזון את הקורנפלקס עם הפפריקה ואבקת מרק הבצל,להוסיף לתערובת את השומשום ומל"פ. להוציא חלקי העוף מהמשרה,לנער מעודפי נוזלים,ולטבול בקורנפלקס.(אחד בכל פעם). להניח בתבנית משומנת בשמן זית,לרסס כל נתח בתרסיס שימון,ןלאפות בתנור שחומם מראש ,בחום בינוני-גבוה 180-190 מעלות,כשעה-שעה ורבע. מומלץ מאוד

אחרון ודי

עוף מטוגן-הגירסה היותר בריאה תאריך : 04/04/05 23:47 מחבר/ת : גמי-אולי ny כרעי עוף שוקי עוף קמח 3 ביצים פירורי לחם 2 שיני שום כתושות כפית חרדל 1/2 כפית פפריקה מלח,פלפל טורפים את הביצים ומוסיפים חרדל ושום,מערבבים.בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הפפריקה.ממלחים ומפלפלים את העוף.ועכשיו תרגולת פיג'מה שניצל,כמו כל אמא ישראלית גאה: עוטפים את העוף בקמח מנערים את שאריות הקמח,טובלים את העוף בביצה ואח"כ מצפים בפירורי הלחם. שמים את כל חתיכות העוף על נייר אפיה,בתוך תבנית הישר לתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות. אופים (או יותר נכון צולים) עד שנתחי העוף משחימים. ניתן להפוך. מי שרוצה לגוון ניתן להשרות את העוף במרינדה לפני כל התהליך מרינדה: 1 כף דבש 1 כפית חרדל 2 כפיות רוטב סויה להשרות במשך כשעה ילדים משתגעים על זה ,וזה גם יותר בריא מעוף מטוגן.קראנצ'י וטעים! בתאבון!

תודה לכל המשיבים.

יצא לי טעים ויפה. לצערי לא היה זמן לצלם.

מלי- שתפי אותנו בתוצאות KFC

לכבודך פיני עוף במעטפת

עוף במעטפת מליק הערות: כל תיבול שאתם אוהבים מתאים. אין לי מושג מה התיבול המקורי ובחרתי במה שרשום למטה. מה שנקרא אלתור. אתם יכולים להוסיף להוריד מהתיבול לפי טעמכם. אפשר להשתמש בריבה לייט ו דבש לייט ואפשר בלי ריבה או דבש. חשוב מאד : להוציא מהתנור ולהגיש מיד. כשהעוף מתקרר זה כבר לא אותו הטעם. תכננו את הזמן כך שהעוף יוצא כשכולם סביב השולחן. החומרים: עוף נקי ומחולק ל 8-10 חלקים. (השתמשתי בחלקי עוף ללא העור. שוקיים וירכיים). אפשר רק ירכיים או רק שוקיים , כנפיים ומה שבעם בא לכם. גם סטייק פרגית יתאים. הבלילה / תיבול 1 כף שום טרי קצוץ דק מאד. 2 כפות טרייאקי. 2 כפות סויה. 2 כפות שמן. 1 כפית צ'ילי גרוס. 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר דק. 1 כף מיץ לימון טרי. 2 כפות רוטב צ'לי מתוק. ( לא חובה) 2 כפות ריבה טובה או דבש. השתמשתי בריבה ביתית של שזיפים ללא הפרי. ) לו חובה). 3 כפות קורנפלור או קמח. אני השתמשתי בקורנפלור. 2 ביצים גדולה. 1 כפית מלח. מערבבים את כל חומרי הבלילה ומכניסים את חלקי העוף הנקי לבלילה מערבבים כך שהבלילה תעטוף כל חלק. משרים לשעה לפחות. רצוי יותר. מעטפת הפרורים פירורי לחם יפנים פפקו פירורי לחם בהירים מישראל. מעט קמח. מערבבים יחד. מצפים את חלקי העוף בפרורים ומניחים על נייר אפיה או תבנית חד פעמית. מרססים או מטפטפים במעט שמן ומכניסים לתנור עד זהוב. במקור נראה לי מטוגן בצ'יפסר איכותי.

פיני עוף?! לא ידעתי שאוכלים את זה.....

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר