אין לי מטחנת תבלינים, והאמת...
שגם סבלנות להתקשקשות מיותרת אין לי... :-)
בכל אופן, בסוף "הימרתי והתייחסתי לגונדי כאל קציצות "רגילות" ושמתי סולת במקום קמח חומוס. יצא מעולה, בכלל לא מרגישים בהבדל.
אעלה את המתכון יותר מאוחר (אין לי זמן כרגע...) אבל זה מאד מאד פשוט, לא חושבת שיש מה לפספס פה.
מאידך גיסא, אני אשכנזיה לחלוטין ואת המתכון לקחתי מהאינטרנט כשאין לי שמץ מושג איזה טעם יש לגונדי פרסי אמיתי. אז יש מצב שזה סתם טעים לנו מאד אבל לא דומה למקור. לא יודעת.
בכל מקרה, הילדות מלקקות את הצלחת תמיד,אז זה סימן טוב.