עוגת שיש עסיסית ואוורירית

עוגת שיש עוגת שיש עסיסית ואוורירית/מגזין שף תבנית בקוטר 26 או 2 תבניות אינגליש קייק מידות :כוס 200 cc הפשוטה עם הידית החומרים: 6 ביצים כוס וחצי סוכר 1 סוכר ווניל 1 אבקת אפיה 3 כפות שמן מיץ וקליפה מגוררת מחצי לימון ו2 כפות מים כוס ושלושת רבעי קמח לבן רגיל לצבע החום: 2 כפות סוכר 2 כפות קקאו 2 כפות מים 100 גרם מרגרינה או חמאה 1 כפית תמצית ווניל 2 כפות רום,או ליקר אחר. הכנה: מכינים קודם את תערובת החומה: שמים את הקקאו,הסוכר,המים,מחממים על להבה בינונית עד שמתקבל נוזל,להוסיף את המרגרינה,ומערבבים עד שהיא נמסה. מורידים מהאש מוסיפים את הווניל והרום, מערבבים ומצננים. הכנת העוגה: מקציפים את החלבונים,עם הסוכר להוסיף את הווניל,אבקת האפיה,מקציפים לקצף יציב.מערבלים באיטיות ומוסיפים את החלמונים,השמן, המיץ הקליפת לימון והמים.מוסיפים את הקמח ומערבבים ידנית .יוצקים מחצית מהעיסה לתבנית. כעת יוצקים את התערובת החומה שהתקררה ומערבבים בתנועות קיפול.יוצקים את מחצית העיסה שנשארה ומערבבים בתנועות סיבוביות,לקבלת דוגמת שיש. אופים כשעה או פחות תלוי בתנור 180 - 17- מעלות.עד שקיסם יוצא יבש.שומרים יומים בטמפרטורת החדר,או עד חודשיים במקפיא. יאמי טעימה. עוגת שיש

עוגת שייש זו אהבה גדולה כאן. כולנו אוהבים.

אילו אפשר היה להחיות את התמונה (כולל שלושת הסוכריות שבצד) ולדלג על שלב ההכנה הבעייתי-מה כרגע, היינו שמחים מאוד. תודה אילנית. העוגה נראית טעימה.

בכיף ,היום הכינו אותה

והיו מרוצים.

עוגת שיש עסיסית ואוורירית

עוגת שיש עוגת שיש עסיסית ואוורירית/מגזין שף תבנית בקוטר 26 או 2 תבניות אינגליש קייק מידות :כוס 200 cc הפשוטה עם הידית החומרים: 6 ביצים כוס וחצי סוכר 1 סוכר ווניל 1 אבקת אפיה 3 כפות שמן מיץ וקליפה מגוררת מחצי לימון ו2 כפות מים כוס ושלושת רבעי קמח לבן רגיל לצבע החום: 2 כפות סוכר 2 כפות קקאו 2 כפות מים 100 גרם מרגרינה או חמאה 1 כפית תמצית ווניל 2 כפות רום,או ליקר אחר. הכנה: מכינים קודם את תערובת החומה: שמים את הקקאו,הסוכר,המים,מחממים על להבה בינונית עד שמתקבל נוזל,להוסיף את המרגרינה,ומערבבים עד שהיא נמסה. מורידים מהאש מוסיפים את הווניל והרום, מערבבים ומצננים. הכנת העוגה: מקציפים את החלבונים,עם הסוכר להוסיף את הווניל,אבקת האפיה,מקציפים לקצף יציב.מערבלים באיטיות ומוסיפים את החלמונים,השמן, המיץ הקליפת לימון והמים.מוסיפים את הקמח ומערבבים ידנית .יוצקים מחצית מהעיסה לתבנית. כעת יוצקים את התערובת החומה שהתקררה ומערבבים בתנועות קיפול.יוצקים את מחצית העיסה שנשארה ומערבבים בתנועות סיבוביות,לקבלת דוגמת שיש. אופים כשעה או פחות תלוי בתנור 180 - 17- מעלות.עד שקיסם יוצא יבש.שומרים יומים בטמפרטורת החדר,או עד חודשיים במקפיא. יאמי טעימה. עוגת שיש

עוגות אהובות אצלינו!!!

ראיתי ששרית הכינה ...ניראה מצוין תודה אילניתוש

בכיף חנית,יום קסום.

זו אני שונט

היי שונט,לא זיהיתי אותך .

עוגת שיש עסיסית ואוורירית

עוגת שיש עוגת שיש עסיסית ואוורירית/מגזין שף תבנית בקוטר 26 או 2 תבניות אינגליש קייק מידות :כוס 200 cc הפשוטה עם הידית החומרים: 6 ביצים כוס וחצי סוכר 1 סוכר ווניל 1 אבקת אפיה 3 כפות שמן מיץ וקליפה מגוררת מחצי לימון ו2 כפות מים כוס ושלושת רבעי קמח לבן רגיל לצבע החום: 2 כפות סוכר 2 כפות קקאו 2 כפות מים 100 גרם מרגרינה או חמאה 1 כפית תמצית ווניל 2 כפות רום,או ליקר אחר. הכנה: מכינים קודם את תערובת החומה: שמים את הקקאו,הסוכר,המים,מחממים על להבה בינונית עד שמתקבל נוזל,להוסיף את המרגרינה,ומערבבים עד שהיא נמסה. מורידים מהאש מוסיפים את הווניל והרום, מערבבים ומצננים. הכנת העוגה: מקציפים את החלבונים,עם הסוכר להוסיף את הווניל,אבקת האפיה,מקציפים לקצף יציב.מערבלים באיטיות ומוסיפים את החלמונים,השמן, המיץ הקליפת לימון והמים.מוסיפים את הקמח ומערבבים ידנית .יוצקים מחצית מהעיסה לתבנית. כעת יוצקים את התערובת החומה שהתקררה ומערבבים בתנועות קיפול.יוצקים את מחצית העיסה שנשארה ומערבבים בתנועות סיבוביות,לקבלת דוגמת שיש. אופים כשעה או פחות תלוי בתנור 180 - 17- מעלות.עד שקיסם יוצא יבש.שומרים יומים בטמפרטורת החדר,או עד חודשיים במקפיא. יאמי טעימה. עוגת שיש

מתכון מעולה, אני מכינה אותה מעל מ-15 שנה

מתכון מעולה שקיבלתי מחברה לפני המון שנים אפשר למצוא מפורט ב-בלוג שלי http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1209264 אין צורך בכמות גדולה כ"כ בתערובת הקקאו - מספיק 50% עוגת שייש

אין על העוגה השיש שלך היא הבית אצלנו

15 שנה? מאיזה גיל אתמבשלת,ילדה? מגיל עשר? טוב

לראות אותך איתנו דונה'לה. מתגעגעת.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: forumbot
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר