המלצה לעוגת מיץ תפוזים נהדרת של קרין גורן

כמות: חומרים לתבנית סיר פלא מתפרקת בקוטר 26 ס"מ: חומרים לעוגה: 7 ביצים מופרדות 2 כוסות סוכר (400 גרם) 1 כוס שמן (240 מ"ל) קליפה מגוררת מתפוז אחד 1/2 1 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי (360 מ"ל) 1/2 2 כוסות קמח (350 גרם) 2 כפיות אבקת אפייה להגשה: אבקת סוכר אופן ההכנה מחממים תנור ל-160 מעלות. במיקסר מקציפים חלמונים עם כוס אחת מהסוכר (200 גרם) עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. מנפים יחד אבקת אפייה וקמח ומוסיפים לסירוגין עם מיץ תפוזים. בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר (1 כוס), עד לקבלת קצף יציב ומבריק (אבל לא נוקשה). טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים, ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות. יוצקים את התערובת לתבנית סיר פלא לא משומנת (חשוב!) ואופים כשעה ועשר דקות, עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש לגמרי. מוציאים את העוגה ומיד הופכים אותה על בקבוק (או על שלושת רגליה) וכך משאירים אותה להתקרר. כשהעוגה קרה הופכים בחזרה, מחלצים בסכין ומגישים עם אבקת סוכר..

כזו, בדיוק כזו צריכה להיות כאן עכשיו.

זה ב-ד-י-ו-ק מה שאוהבים כאן כ-ו-ל-ם. יצאה לך עוגה מפוארת לאה'לה. גבוהה כזו שבא לדחוף לה סכין ולחתוך פרוסה. אפילו לא צריך כוס תה ליד. תודה לאלה'לה על השיתוף.

פיצה פוקאצה ללא לישה.

פיצה פוקאצה ללא לישה המרכיבים: 1 ק'ג ) קמח לבן 3 כפיות מלח 2 כפות סוכר. 700 מ"ל מים 6כפות שמן 2 כפות גדושות סולת 15 גרם שמרים יבשים לציפוי הפיצה: 1 בצל גדול. עדיף סגול. 1פלפל אדום וירוק חופן זיתי קלמטה מגולענים פילטים של אנשובי משומר (לא חובה) 3 עגבניות חתוכות לקוביות 2-3 כפות שמן זית גרידת לימון. אורגנו. מעט טימין. ופלפל שחור גרוס ומעט מלח. 6 כדורי מוצרלה פרוסים לפרוסות בעובי בינוני ופרמזן מגודת. או קשקבל, אני הוספתי קשקבל. אופן ההכנה להכין את הבצק בעזרת כף. ולהכניס למקרר ללילה. הבצק יוצא יחסית דליל. את העגבניות לקצוץ לקוביות קטנות ולהוסיף לתוכם את התבלינים והשמן. לחלק את הבצק למ'ס חלקים אני חילקתי ל3 חלקים.. חלק אחד אני הכנתי פוקאצות דקות . ושתי פיצות בגודל של האבן שמוט. לעבוד עם ידיים משומנות בשמן זית. את הבצק יש לפתוח על נייר אפיה מוברש בשמן זית , זרוי בקמח תירס. ולהניח מעל את העגבניות והירקות והזיתים והאנשובי. וכ'ו. ולפזר מעל אורגנו. ולהבריש את הקצוות של הבצק בשמן זית זה מה שנותן את הקרנאציות. לשלוח לאפיה ל15 דקות בחום גבוה. ואז להוסיף את הגבינות. ולאפות עוד 10 דקות עד שהגבינה נמסה. והבצק קיבל גוון זהוב. בתיאבון.

פוקאצה דקה קריספית מאותו הבצק. שהאורחים נישנשו

עד שיצאה מהתנור

העיניים יוצאות.

נראה נפלא.

גלילות תמרים

1ק'ג קמח, 11/4חמאה רכה,250 ג'ר או 250 מרגרינה. 11/4 שמן, 1.1/4 כוס מים. להתחיל ומ1.1/4 מים ויש צורך להוסיף עוד מים. מי ורדים,אני לא מותרת.. או תמצית ורדים או 1/4 כוס מי ורדים. אני שמתי 1/2 כוס מי ורדים + תמצית מי ורדים. . המילוי 1ח' תמרים, כבושים של 500 ג'ר 1כוס מים, 25 ג'ר חמאה, 2כפות קינמון, אגוזים קצוצים דק, את המילוי מבשלים עד לקבלת ממרח סמיך,מוסיפים את הקינמון, ומצננים את הבצק מחלקים ל8 חלקים ,לפתוח כל עלה בעזרת מערוך למרוח את הממרח תמרים ולפזר אגוזים קצוצים ולגלגל ולגלילות . ולחתוך לפרוסות אך לא עד הסוף. לאפות החום של 170 מלות. בערך 25 דקות. לצנן ולהמשיך לפרוס. ולפזר אבקת סוכר. הפעם הזאת מילאתי בממרח תמרים. הוספתי קינמון לתוך להמלית . השתמשתי בשתי קופסאות ממרח תמרים. יצאו נהדרות. .

נפלא.

פוקאצה דקה קריספית מאותו הבצק. שהאורחים נישנשו

עד שיצאה מהתנור

זאת העוגה ששרון ביקשה ליום הולדתה וליום הולדתו של בעלה.

הם חוגגים ביחד . זה היה פוריקט מורכב עבורי. יצאה עקומה אבל טעימה. זאת העוגה שאמי הכינה לנו בימי ההולדת שלנו ואני המשכתי את המסורת.

גלילות תמרים

1ק'ג קמח, 11/4חמאה רכה,250 ג'ר או 250 מרגרינה. 11/4 שמן, 1.1/4 כוס מים. להתחיל ומ1.1/4 מים ויש צורך להוסיף עוד מים. מי ורדים,אני לא מותרת.. או תמצית ורדים או 1/4 כוס מי ורדים. אני שמתי 1/2 כוס מי ורדים + תמצית מי ורדים. . המילוי 1ח' תמרים, כבושים של 500 ג'ר 1כוס מים, 25 ג'ר חמאה, 2כפות קינמון, אגוזים קצוצים דק, את המילוי מבשלים עד לקבלת ממרח סמיך,מוסיפים את הקינמון, ומצננים את הבצק מחלקים ל8 חלקים ,לפתוח כל עלה בעזרת מערוך למרוח את הממרח תמרים ולפזר אגוזים קצוצים ולגלגל ולגלילות . ולחתוך לפרוסות אך לא עד הסוף. לאפות החום של 170 מלות. בערך 25 דקות. לצנן ולהמשיך לפרוס. ולפזר אבקת סוכר. הפעם הזאת מילאתי בממרח תמרים. הוספתי קינמון לתוך להמלית . השתמשתי בשתי קופסאות ממרח תמרים. יצאו נהדרות. .

עוגה של אמא? מהר מתכון בבקשה. תודה.

בעיני יצאה נפלאה. לא רואה בכלל שיצאה עקומה. אשמח לקבל את המתכון שאמא שלך הכינה לימי ההולדת. תודה.

פוקאצה דקה קריספית מאותו הבצק. שהאורחים נישנשו

עד שיצאה מהתנור

בדיוק בשביל זה נוצרהביטוי לשבור או לעגל את הפינות

אהבתי. לא צריך שום דבר יותר. מזל טוב לשרון ולבעלה ליום ההולדת שיהיה תמיד רק בהרבה שמחות. אמן.

ניסיון לתגובה .

עוד ניסיון לתגובה .

המלצה לעוגת מיץ תפוזים נהדרת של קרין גורן

כמות: חומרים לתבנית סיר פלא מתפרקת בקוטר 26 ס"מ: חומרים לעוגה: 7 ביצים מופרדות 2 כוסות סוכר (400 גרם) 1 כוס שמן (240 מ"ל) קליפה מגוררת מתפוז אחד 1/2 1 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי (360 מ"ל) 1/2 2 כוסות קמח (350 גרם) 2 כפיות אבקת אפייה להגשה: אבקת סוכר אופן ההכנה מחממים תנור ל-160 מעלות. במיקסר מקציפים חלמונים עם כוס אחת מהסוכר (200 גרם) עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. מנפים יחד אבקת אפייה וקמח ומוסיפים לסירוגין עם מיץ תפוזים. בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר (1 כוס), עד לקבלת קצף יציב ומבריק (אבל לא נוקשה). טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים, ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות. יוצקים את התערובת לתבנית סיר פלא לא משומנת (חשוב!) ואופים כשעה ועשר דקות, עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש לגמרי. מוציאים את העוגה ומיד הופכים אותה על בקבוק (או על שלושת רגליה) וכך משאירים אותה להתקרר. כשהעוגה קרה הופכים בחזרה, מחלצים בסכין ומגישים עם אבקת סוכר..

לאה איזו עוגה נהדרת.

גלילות תמרים

1ק'ג קמח, 11/4חמאה רכה,250 ג'ר או 250 מרגרינה. 11/4 שמן, 1.1/4 כוס מים. להתחיל ומ1.1/4 מים ויש צורך להוסיף עוד מים. מי ורדים,אני לא מותרת.. או תמצית ורדים או 1/4 כוס מי ורדים. אני שמתי 1/2 כוס מי ורדים + תמצית מי ורדים. . המילוי 1ח' תמרים, כבושים של 500 ג'ר 1כוס מים, 25 ג'ר חמאה, 2כפות קינמון, אגוזים קצוצים דק, את המילוי מבשלים עד לקבלת ממרח סמיך,מוסיפים את הקינמון, ומצננים את הבצק מחלקים ל8 חלקים ,לפתוח כל עלה בעזרת מערוך למרוח את הממרח תמרים ולפזר אגוזים קצוצים ולגלגל ולגלילות . ולחתוך לפרוסות אך לא עד הסוף. לאפות החום של 170 מלות. בערך 25 דקות. לצנן ולהמשיך לפרוס. ולפזר אבקת סוכר. הפעם הזאת מילאתי בממרח תמרים. הוספתי קינמון לתוך להמלית . השתמשתי בשתי קופסאות ממרח תמרים. יצאו נהדרות. .

זה כל כך מתאים לי עכשיו ממש

שניה אבל שניה לפני שנכנסתי לפורום חשבתי לעצמי צריך להכין גלילות תמרים והנה יש על המסך בפורום. לבריאות לכם. גם אצלי זה בתכונית

גליליות תמרים

אפשר גם ממרח שוקולד,ריבה .ממרח חלווה וכו' הבצק : 1 ק"ג קמח לבן 2 חבילות מרגרינה מחמאה 1/4 כוס שמן 1 כוס סוכר 3 שקיות אבקת אפיה 3 שקיותסוכר ווניל 1 כוס מים ליצור בצק מכל החומרים . לחלק ל-6-8 כדורים למרוח ממרח הרצוי ליצור רולדות. לחתוך לא עד הסוף . לאפות .העוגיות צריכות להישאר בהירות.
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר