מסורת מסורת, או מי רוצה קרעפלאך?

מרדדים בצק לעלה דק בעובי 1-2 מ"מ

kr2s.jpg
kr1s.jpg

בעזרת כוס קורצים עיגולים מכל העלה

kr4s.jpg
kr3s.jpg

תופסים את קצה הבצק ומושכים את השאריות

וזו, אם שואלים אותי, הפעולה הכפית ביותר. מעמיסים כפית גדושה מהמילוי במרכז כל עיגול. במקרה הזה פירה תפו"א עם הרבה בצל מטוגן.
kr6s.jpg
kr5s.jpg

מורחים מעט מים בחצי היקף כל עיגול

מקפלים את הבצק מעל המילוי ומהדקים באמצע.
kr8s.jpg
kr7s.jpg

צובטים ומהדקים באצבעות מהאמצע לקצה אחד

ורק אז מהאמצע לקצה השני. זה מבטיח הוצאת האויר מהכיסון.
kr10s.jpg
kr9s.jpg

מסדרים את הכיסנים על מגש מקומח ושולחים ישר להקפאה

לאחר ההקפאה אפשר להעביר לקופסא, מסודרים בשכבות עם ניילון המפריד ביניהן.
kr12s.jpg
kr11s.jpg

איך אני אוהבת סדנאות מצולמות כאלו! תודה גרגר

נראים נהדרים הקראפלך האלו, למרות שאצלנו במשפחה לכאלו קוראים כיסונים כי קראלפך עבורנו זה רק אילו שמקופלים לצורת טורטלינו משולשת ובמלית של בשר מבושל מהמרק, טחון עם הרבה (אבל ממש הרבה) בצל מטוגן.

מוכנה את שניהם גל שלך ג'רג'ר וגם של ניצי.

אין סיכוי שאכין מחוסר זמן ואנרגיות אבל זה לא מפריע לי לקוד קידה (אוי הגב), ולהעריץ בשקט.

מסדרים את הכיסנים על מגש מקומח ושולחים ישר להקפאה

לאחר ההקפאה אפשר להעביר לקופסא, מסודרים בשכבות עם ניילון המפריד ביניהן.

מלך.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר