מה אכלנו השבת

שאלה..

איזה חלק של עוף עדיף לקנות? לא ברור לי כמה רסק עגבניות בדיוק? תודה

תראה, בעוף הכי עסיסי זה נתח הפרגיות

שהוא משולש הכרעיים והפולקע ללא העצם. מצד שני הוא גם הנתח היותר יקר. אפשר גם עם חזה, ואם אתה מחפש שיהיה לזה גם ערך תזונתי גבוה, אז הכי עדיף בכלל מהודו. העוף הוא נטול ערך תזונתי כמעט לחלוטין. חזה הודו טחון - הולך נהדר. בהצלחה. ילדים מתים על הקציצות האלו. מיסיון. לגבי רסק העגבניות, אז קופסה קטנה תעשה לך את העבודה. אם אתה מרגיש שחסר, אתה תמיד יכול להוסיף. תתחיל עם קופסה קטנה.

קציצות הבית שלנו

אחרי התמונות לא היה מנוס מלהכין. כבר מזמן רציתי לנסות שילוב של טחון בקר עם טחון עוף, הפשרתי מהבוקר 1/2 קג' מכל סוג, הוספתי 4 ביצים, 2 תפ"א מבושל (במיקרו), 3 בצל, המון פטרוזיליה ושום ושלוש כפות סולת (רעיון שנוצר עקב מחסור בלחם ופרורים, וקוצר זמן וזכה לאישור מרחוק של ניצי) טיגנתי במחבת השף (רעיון גאוני של רונית השכנה, איך לא הכרתי את זה קודם?! אומץ מיידית ובקרוב נרכוש אחת כזאת) תוך קצת פחות משעה (כולל קיצוץ ערבוב וטיגון) היו חמישים קציצות קטנות ונהדרות. אורז סלט ויש ארוחת ערב

האם הטיגון במחבת השף היה עם שמן או בלי?

בערך כף שמן לכל סבב של קציצות

והיו 3 או 4 סבבים, סה"כ יצאו חמישים קציצות קטנות יחסית. יכול להיות שאפשר אפילו עם פחות שמן כי לא נדבק כלום

קציצות הבית שלנו

אחרי התמונות לא היה מנוס מלהכין. כבר מזמן רציתי לנסות שילוב של טחון בקר עם טחון עוף, הפשרתי מהבוקר 1/2 קג' מכל סוג, הוספתי 4 ביצים, 2 תפ"א מבושל (במיקרו), 3 בצל, המון פטרוזיליה ושום ושלוש כפות סולת (רעיון שנוצר עקב מחסור בלחם ופרורים, וקוצר זמן וזכה לאישור מרחוק של ניצי) טיגנתי במחבת השף (רעיון גאוני של רונית השכנה, איך לא הכרתי את זה קודם?! אומץ מיידית ובקרוב נרכוש אחת כזאת) תוך קצת פחות משעה (כולל קיצוץ ערבוב וטיגון) היו חמישים קציצות קטנות ונהדרות. אורז סלט ויש ארוחת ערב

מה..

מיוחד במחבת השף לעומת רגיל? (פרט לכך שרונית השכנה ממליצה עליו..)
עבור לעמוד
, ,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר