איך פספסתי את המתכון הזה? ועכשיו התלבטות

האם להכין עם הפירות שנשארו מרק פירות לבעל או להוריד חלק לעוגה? שאלות הרות גורל בחום הזה. תודה ניצי

אין מספיק לגם וגם?

אני בעד לא לקפח אף אחד, שאף אחד לא יצא נפסד. לכי על זה פנינוש!

לכרמית תודה ועוד שאלה ברשותך

כשאני אופה באובן החלק העליון של העוגה נשרף מהר מידי למרות שהטמפרטורה נמוכה והעוגה במדף התחתון. את יכולה לתת לזה פתרון? האם להפעיל רק את האובן בחלקו התחתון ?

כרמית מן הסתם לא ליד מחשב, לא במקומה חלילה, יכולה להציע

לכסות ברדיד אלומיניום את החלק העליון. אח"כ לגלות להזהבה. אפשר גם לכסות תוך יצירת מכסה גבוה יותר, ליצירת תנור בתוך תנור. בהצלחה.

בא לי רעיון לפזר סוכר חום או דמררה על התבנית

לפני הפירות בשביל הקרמל ובשביל להגיש את העוגה הפוכה, שהפירות כלפי מעלה. כן גלידה תלך פה טוב.

אל!

עשיתי זאת ואיכשהו זה לא התחבר לחמיצות הפירות.

כרמית מן הסתם לא ליד מחשב, לא במקומה חלילה, יכולה להציע

לכסות ברדיד אלומיניום את החלק העליון. אח"כ לגלות להזהבה. אפשר גם לכסות תוך יצירת מכסה גבוה יותר, ליצירת תנור בתוך תנור. בהצלחה.

תודה

הפתרון שלי

חילקתי את המנה לשתי תבניות יחסית שטוחות שמתאימות לאובן (יש תבניות נהדרות זולות ועם ציפוי ששום דבר לא נדבק אליהן בחנות המפעל של סטארפלס באזור התעשיה אלון תבור 10-12 ש"ח לתבנית) וכך גם לא הייתה בעייה של קרבה לגוף החימום וגם יצאו 2 תבניות

כרמית מן הסתם לא ליד מחשב, לא במקומה חלילה, יכולה להציע

לכסות ברדיד אלומיניום את החלק העליון. אח"כ לגלות להזהבה. אפשר גם לכסות תוך יצירת מכסה גבוה יותר, ליצירת תנור בתוך תנור. בהצלחה.

אין מספיק לגם וגם?

אני בעד לא לקפח אף אחד, שאף אחד לא יצא נפסד. לכי על זה פנינוש!

הכנתי מרק פירות זה קבוע בקייץ

או יותר נכון גרבר כפי שאני קוראת לזה

הפתרון שלי

חילקתי את המנה לשתי תבניות יחסית שטוחות שמתאימות לאובן (יש תבניות נהדרות זולות ועם ציפוי ששום דבר לא נדבק אליהן בחנות המפעל של סטארפלס באזור התעשיה אלון תבור 10-12 ש"ח לתבנית) וכך גם לא הייתה בעייה של קרבה לגוף החימום וגם יצאו 2 תבניות

ושוב תודה על העצות הטובות

עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר