מחפש מתכון בניחוח הודי-תאילנדי במרכיבים הבאים

קוביות בשר, חלב קוקוס, קארי, כוסברה, צילי,ועוד רעיונות תודה

מי יכול לעזור? תודה!

עוף בקארי וחלב קוקוס (אתה יכול לשנות את הבשר)

מתכון: עוף בקארי וחלב קוקוס חותכים כ- 500 ג´ חזה עוף לרצועות 2X5 בערך , מקמחים ומטגנים קלות. מוסיפים רצועות גמבה, גזר, כרוב, בצל ובעצם כל ירק שרוצים, ממשיכים לטגן.מלח, פ. שחור, 2 כפות קארי לערבב, מוסיפים קופסת חלב קוקוס ולבשל בערבוב מספר דקות עד לאיחוד טעמים. אנחנו אוהבים חריף אז מוסיפים גם פלפל חריף. להגיש עם אורז לבן או נודלס ( הכי טעים...) . יוצא מעדן ו-10 ד´ עבודה. הערות - יש חלב קוקוס, יש קרם קוקוס ויש מי קוקוס - לא כל כל יודעת מה ההבדל אבל זה לא משנה, שמה בתבשיל מה שיש לי. -טעם הקוקוס כמעט ולא מורגש ובעצם זה כמעט כמו טעם של שמנת מתוקה. לכן לפעמים מחליפה מטעמי כשרות בתבשילים שצריך ויוצא מוצלח. ניתן להכין גם מחזה הודו באותו האופן. אופן הכנה: הערות: מקור המתכון: פל פורום אוכל תפוז הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

[הסיומת נחסמה ואינה ניתנת יותר לתצוגה.]

ומתכון לקארי הודי של רינה פושקרנה

מתכון: עוף בקארי הודי רכיבים: 1 ק"ג חזה עוף, חתוך לפיסות מיץ לימון 5 כפות שמן זית 4 מקלות קינמון 8 תרמילי הל ירוק שלמים 6 מסמרי ציפורן 4 עלי דפנה 1 כף ג`ינג`ר קצוץ 1 כף שום כתוש 4 בצלים, קצוצים 4 עגבניות, מגוררות מלח 2\1 כפית כמון 2\1 כפית אבקת מנגו 2\1 כפית כוסברה יבשה טחונה 2\1 כפית כורכום 2\1 כפית פלפל אדום מתוק או חריף 1 כף ממרח אגוזי קשיו (אם רוצים. מרסקים אגוזי קשיו בבלנדר ומוסיפים מים עד שנוצר ממרח סמיך) 2 כפות כוסברה טרייה קצוצה אופן הכנה: שמים את העוף בקערה, מוסיפים מיץ לימון, מערבבים ומניחים בצד ל-10 דקות.. מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הקינמון, ההל, הציפורן ועלי הדפנה. מטגנים תוך ערבוב דקה. דקות. מוסיפים את הג`ינג`ר, השום והבצל, מערבבים ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את העגבניות ומטגנים תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את התבלינים הטחונים ומלח ומערבבים עד שרואים שהשמן נפרד מהתבלינים. מוסיפים את העוף ושתי כוסות מים ומבשלים כ- 10 דקות. אם רוצים, מוסיפים ממרח אגוזי קשיו. מוסיפים את הכוסברה ומגישים עם האורז. מקור-רינה פושקרנה,"שום,פלפל ושמן זית.". הערות: מקור המתכון: רינה פושקרנה שום פלפל ושמן זית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

עוף בקארי וחלב קוקוס (אתה יכול לשנות את הבשר)

מתכון: עוף בקארי וחלב קוקוס חותכים כ- 500 ג´ חזה עוף לרצועות 2X5 בערך , מקמחים ומטגנים קלות. מוסיפים רצועות גמבה, גזר, כרוב, בצל ובעצם כל ירק שרוצים, ממשיכים לטגן.מלח, פ. שחור, 2 כפות קארי לערבב, מוסיפים קופסת חלב קוקוס ולבשל בערבוב מספר דקות עד לאיחוד טעמים. אנחנו אוהבים חריף אז מוסיפים גם פלפל חריף. להגיש עם אורז לבן או נודלס ( הכי טעים...) . יוצא מעדן ו-10 ד´ עבודה. הערות - יש חלב קוקוס, יש קרם קוקוס ויש מי קוקוס - לא כל כל יודעת מה ההבדל אבל זה לא משנה, שמה בתבשיל מה שיש לי. -טעם הקוקוס כמעט ולא מורגש ובעצם זה כמעט כמו טעם של שמנת מתוקה. לכן לפעמים מחליפה מטעמי כשרות בתבשילים שצריך ויוצא מוצלח. ניתן להכין גם מחזה הודו באותו האופן. אופן הכנה: הערות: מקור המתכון: פל פורום אוכל תפוז הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

תודה פנינה. בסדנה התאילנדית שהיתה לנו סיפר לנו השף הבשלן שקרם הקוקוס

הוא המועדף, הוא כמו שמנת, מרוכז יותר ועשיר יותר. מי הקוקוס שנקראו פעם חלב קוקוס, עד שיותר מידי אנשים נבערים שאלו האם זה חלבי ולכבודם (!) שינו את שם המוצר מחלב קוקוס למי קוקוס, שהו נוזל דל יותר בטעמו באיכותו ובעושרו. התאילנדי שהעביר את הדנה, שכחתי את שמו - מודה באשמה, המליץ להשתמש רק בשמנת הקוקוס.

האמת אכן השמנת הרבה יותר סמיכה אבל אני משתמשת בדרך

כלל בעיקר לתבשילים במה שאני מוצאת בסופר בקניה השבועית

מאוד ממליצה על נסיעה לסופר עדן שבמתחם איקיאה

כל מצרכי מזרח ומערב עולים שם בזול יותר מאשר בחנויות מזרח ומערב. שווה אם נמצאים פעם באיזור.

עוף בקארי וחלב קוקוס (אתה יכול לשנות את הבשר)

מתכון: עוף בקארי וחלב קוקוס חותכים כ- 500 ג´ חזה עוף לרצועות 2X5 בערך , מקמחים ומטגנים קלות. מוסיפים רצועות גמבה, גזר, כרוב, בצל ובעצם כל ירק שרוצים, ממשיכים לטגן.מלח, פ. שחור, 2 כפות קארי לערבב, מוסיפים קופסת חלב קוקוס ולבשל בערבוב מספר דקות עד לאיחוד טעמים. אנחנו אוהבים חריף אז מוסיפים גם פלפל חריף. להגיש עם אורז לבן או נודלס ( הכי טעים...) . יוצא מעדן ו-10 ד´ עבודה. הערות - יש חלב קוקוס, יש קרם קוקוס ויש מי קוקוס - לא כל כל יודעת מה ההבדל אבל זה לא משנה, שמה בתבשיל מה שיש לי. -טעם הקוקוס כמעט ולא מורגש ובעצם זה כמעט כמו טעם של שמנת מתוקה. לכן לפעמים מחליפה מטעמי כשרות בתבשילים שצריך ויוצא מוצלח. ניתן להכין גם מחזה הודו באותו האופן. אופן הכנה: הערות: מקור המתכון: פל פורום אוכל תפוז הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

תודה רבה,עזרתם לי מאוד ,נעדכן בהמשך איך יצא

תודה פנינה. בסדנה התאילנדית שהיתה לנו סיפר לנו השף הבשלן שקרם הקוקוס

הוא המועדף, הוא כמו שמנת, מרוכז יותר ועשיר יותר. מי הקוקוס שנקראו פעם חלב קוקוס, עד שיותר מידי אנשים נבערים שאלו האם זה חלבי ולכבודם (!) שינו את שם המוצר מחלב קוקוס למי קוקוס, שהו נוזל דל יותר בטעמו באיכותו ובעושרו. התאילנדי שהעביר את הדנה, שכחתי את שמו - מודה באשמה, המליץ להשתמש רק בשמנת הקוקוס.

אק ונטלי רקרג'ואן

כאן, בסדנא הנהדרת שהיתה אצל גילה.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר