חגיגה לעיניים !!! כמה יפה וכמה מושקע !!!

תודה לסמדר על שימור החגיגה שהיתה בסדנה של ניצי, על התמונות, העריכה וההשקעה, אין פשוט מלים ! כל כך יפה ומקצועי, גם התוכן והסידור גם איכות התצלומים, ועוד לא אמרנו תודה לניצי, שרק כשרואים את כל המתכונים הסדורים לפי הקטגוריות - מבינים כמה הרבה למדנו בסדנה הזו. תודה לשתיכן ויישר כוח !

פינגי - המילים האלה שלך

כמו לשמר את ריחות וטעמי הקיץ בצנצנות זכוכית מעוקרות, לקראת החורף הקר והארוך...

מצגת הסדנה האיטלקית ה-3 של ניצי במטבח של מאיר השמן

ניתנת להורדה מכאן, והיא מכילה מתכונים ותמונות מהסדנה "איטליה בקיץ" - אוכל איטלקי קייצי עם ניצי, שנערכה במטבח של מאיר השמן ב-17.8.07. הערות טכניות: המצגת בפורמט PDF, גודלה כ-2MB ולכן לא ניתן היה להעלותה כקישור ישיר בפורום, אלא דרך שרת איחסון חיצוני. להורדה: 1. לחצו על הקישור. 2. תתקבל הודעה: "הקובץ המבוקש מוכן וממתין לך בשרת" 3. לחצו על המלבן הכתום "להורדת הקובץ לחץ כאן" 4. תתקבל תיבת שיחה של שמירה (Save) או פתיחה ישירה דרך הדפדפן (Open). ההורדה/השמירה אורכת שניות מועטות. מומלץ לשמור את הקובץ למחשב ואז לפתוח אותו. 5. אם מותקן במחשב Acrobat Reader - קובץ ה-PDF ייפתח בלחיצה. אם הקובץ לא נפתח - סימן שלא מותקנת תוכנת קורא האקרובט. ניתן להורידה חינם מאתר חברת Adobe, ולהתקינה בלי טרחה רבה מדי. מומלץ שיהיה בכל מחשב, אם עדיין אין. 6. הקובץ יישמר בשרת ג'מבו מייל (בכתובת הרצ"ב) - במשך שבוע (עד 7.10.07). שוב תודה לניצי על הסדנה הנהדרת והמושקעת, ולמאיר על האירוח. נחמד להיזכר בקיץ, לכבוד הסתיו שבפתח, ובמיוחד במאכלי הקיץ האיטלקיים שהביאה לנו אז ניצי. גזור ושמור לקיץ הבעל"ט... חג שמח.

לעושות במלאכה!

שמרתי במחשב,בטוחה שאחזור להציץ ולהתרשם.

צילה נסי לפי הקישור החדש למטעמים

כאן.

יופי של סדנא

נראה כאילו שמיזם הספר של ניצי יוצא לדרך.... הצילומים ועיצוב המסמך נפלאים!

מצגת הסדנה האיטלקית ה-3 של ניצי במטבח של מאיר השמן

ניתנת להורדה מכאן, והיא מכילה מתכונים ותמונות מהסדנה "איטליה בקיץ" - אוכל איטלקי קייצי עם ניצי, שנערכה במטבח של מאיר השמן ב-17.8.07. הערות טכניות: המצגת בפורמט PDF, גודלה כ-2MB ולכן לא ניתן היה להעלותה כקישור ישיר בפורום, אלא דרך שרת איחסון חיצוני. להורדה: 1. לחצו על הקישור. 2. תתקבל הודעה: "הקובץ המבוקש מוכן וממתין לך בשרת" 3. לחצו על המלבן הכתום "להורדת הקובץ לחץ כאן" 4. תתקבל תיבת שיחה של שמירה (Save) או פתיחה ישירה דרך הדפדפן (Open). ההורדה/השמירה אורכת שניות מועטות. מומלץ לשמור את הקובץ למחשב ואז לפתוח אותו. 5. אם מותקן במחשב Acrobat Reader - קובץ ה-PDF ייפתח בלחיצה. אם הקובץ לא נפתח - סימן שלא מותקנת תוכנת קורא האקרובט. ניתן להורידה חינם מאתר חברת Adobe, ולהתקינה בלי טרחה רבה מדי. מומלץ שיהיה בכל מחשב, אם עדיין אין. 6. הקובץ יישמר בשרת ג'מבו מייל (בכתובת הרצ"ב) - במשך שבוע (עד 7.10.07). שוב תודה לניצי על הסדנה הנהדרת והמושקעת, ולמאיר על האירוח. נחמד להיזכר בקיץ, לכבוד הסתיו שבפתח, ובמיוחד במאכלי הקיץ האיטלקיים שהביאה לנו אז ניצי. גזור ושמור לקיץ הבעל"ט... חג שמח.

מקסים , מקסים ,תודה רבה !

צפינו כולנו בבית ונהננו.

ניתן להוריד את המצגת באופן קבוע ושוטף גם מאתר "מטעמים"

כאן. תודה לפינגי שחשבה ועשתה, ופנתה לאריה מ"מטעמים", וביקשה לצרף את המצגת הנפלאה הזו לשתי המצגות הקודמות שהכינה סמדר, השמורות באתר "מטעמים". תודה גדולה לאריה שנעתר ואסף את המצגת למעונו.

ניצי, עוד בקשה קטנה -

להעלות ל"מאמרים" או ל"קישורים" של הפורום שלנו קישור לשלושת הסדנאות שלך כדי שניתן יהיה להגיע לקישור של מטעמים בקלות.

מצגת הסדנה האיטלקית ה-3 של ניצי במטבח של מאיר השמן

ניתנת להורדה מכאן, והיא מכילה מתכונים ותמונות מהסדנה "איטליה בקיץ" - אוכל איטלקי קייצי עם ניצי, שנערכה במטבח של מאיר השמן ב-17.8.07. הערות טכניות: המצגת בפורמט PDF, גודלה כ-2MB ולכן לא ניתן היה להעלותה כקישור ישיר בפורום, אלא דרך שרת איחסון חיצוני. להורדה: 1. לחצו על הקישור. 2. תתקבל הודעה: "הקובץ המבוקש מוכן וממתין לך בשרת" 3. לחצו על המלבן הכתום "להורדת הקובץ לחץ כאן" 4. תתקבל תיבת שיחה של שמירה (Save) או פתיחה ישירה דרך הדפדפן (Open). ההורדה/השמירה אורכת שניות מועטות. מומלץ לשמור את הקובץ למחשב ואז לפתוח אותו. 5. אם מותקן במחשב Acrobat Reader - קובץ ה-PDF ייפתח בלחיצה. אם הקובץ לא נפתח - סימן שלא מותקנת תוכנת קורא האקרובט. ניתן להורידה חינם מאתר חברת Adobe, ולהתקינה בלי טרחה רבה מדי. מומלץ שיהיה בכל מחשב, אם עדיין אין. 6. הקובץ יישמר בשרת ג'מבו מייל (בכתובת הרצ"ב) - במשך שבוע (עד 7.10.07). שוב תודה לניצי על הסדנה הנהדרת והמושקעת, ולמאיר על האירוח. נחמד להיזכר בקיץ, לכבוד הסתיו שבפתח, ובמיוחד במאכלי הקיץ האיטלקיים שהביאה לנו אז ניצי. גזור ושמור לקיץ הבעל"ט... חג שמח.

מקסים

הדברים נראים כל ך מגרים להכננה ואכילה שומרת את הקובץ המושקע ובטוחה שאעשה בו שימוש ובקרוב

סמדר : ש א פ ו ! כל פעם מצטערת מחדש שלא הסתייע לי להגיע

פינגי - המילים האלה שלך

כמו לשמר את ריחות וטעמי הקיץ בצנצנות זכוכית מעוקרות, לקראת החורף הקר והארוך...

חן חן גרגר ותודה !

מצגת הסדנה האיטלקית ה-3 של ניצי במטבח של מאיר השמן

ניתנת להורדה מכאן, והיא מכילה מתכונים ותמונות מהסדנה "איטליה בקיץ" - אוכל איטלקי קייצי עם ניצי, שנערכה במטבח של מאיר השמן ב-17.8.07. הערות טכניות: המצגת בפורמט PDF, גודלה כ-2MB ולכן לא ניתן היה להעלותה כקישור ישיר בפורום, אלא דרך שרת איחסון חיצוני. להורדה: 1. לחצו על הקישור. 2. תתקבל הודעה: "הקובץ המבוקש מוכן וממתין לך בשרת" 3. לחצו על המלבן הכתום "להורדת הקובץ לחץ כאן" 4. תתקבל תיבת שיחה של שמירה (Save) או פתיחה ישירה דרך הדפדפן (Open). ההורדה/השמירה אורכת שניות מועטות. מומלץ לשמור את הקובץ למחשב ואז לפתוח אותו. 5. אם מותקן במחשב Acrobat Reader - קובץ ה-PDF ייפתח בלחיצה. אם הקובץ לא נפתח - סימן שלא מותקנת תוכנת קורא האקרובט. ניתן להורידה חינם מאתר חברת Adobe, ולהתקינה בלי טרחה רבה מדי. מומלץ שיהיה בכל מחשב, אם עדיין אין. 6. הקובץ יישמר בשרת ג'מבו מייל (בכתובת הרצ"ב) - במשך שבוע (עד 7.10.07). שוב תודה לניצי על הסדנה הנהדרת והמושקעת, ולמאיר על האירוח. נחמד להיזכר בקיץ, לכבוד הסתיו שבפתח, ובמיוחד במאכלי הקיץ האיטלקיים שהביאה לנו אז ניצי. גזור ושמור לקיץ הבעל"ט... חג שמח.

סמדר יקרה! תודה על המצגת המדהימה שהכנת לנו! שתהיה מזכרת מהסדנא הנפלאה!

צילה נסי לפי הקישור החדש למטעמים

כאן.

העתקת הקובץ

ניתןלהעתיק את שם הקובץ ולפני להתקיןאת Adobe Reader 8
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר