מצגת הסדנה האיטלקית ה-3 של ניצי במטבח של מאיר השמן

ניתנת להורדה מכאן, והיא מכילה מתכונים ותמונות מהסדנה "איטליה בקיץ" - אוכל איטלקי קייצי עם ניצי, שנערכה במטבח של מאיר השמן ב-17.8.07. הערות טכניות: המצגת בפורמט PDF, גודלה כ-2MB ולכן לא ניתן היה להעלותה כקישור ישיר בפורום, אלא דרך שרת איחסון חיצוני. להורדה: 1. לחצו על הקישור. 2. תתקבל הודעה: "הקובץ המבוקש מוכן וממתין לך בשרת" 3. לחצו על המלבן הכתום "להורדת הקובץ לחץ כאן" 4. תתקבל תיבת שיחה של שמירה (Save) או פתיחה ישירה דרך הדפדפן (Open). ההורדה/השמירה אורכת שניות מועטות. מומלץ לשמור את הקובץ למחשב ואז לפתוח אותו. 5. אם מותקן במחשב Acrobat Reader - קובץ ה-PDF ייפתח בלחיצה. אם הקובץ לא נפתח - סימן שלא מותקנת תוכנת קורא האקרובט. ניתן להורידה חינם מאתר חברת Adobe, ולהתקינה בלי טרחה רבה מדי. מומלץ שיהיה בכל מחשב, אם עדיין אין. 6. הקובץ יישמר בשרת ג'מבו מייל (בכתובת הרצ"ב) - במשך שבוע (עד 7.10.07). שוב תודה לניצי על הסדנה הנהדרת והמושקעת, ולמאיר על האירוח. נחמד להיזכר בקיץ, לכבוד הסתיו שבפתח, ובמיוחד במאכלי הקיץ האיטלקיים שהביאה לנו אז ניצי. גזור ושמור לקיץ הבעל"ט... חג שמח.

טיזר

שער ותוכן המצגת

סמדר תודה כל הכבוד זה נראה פשוט יפיפה

לא מכירה הרבה ספרי בישול שערוכים ומסודרים כל כך יפה. התמונות עושות חשק להושיט את היד למסך כדי לאכול. תודה רבה רבה רבה וחג שמח

טיזר

שער ותוכן המצגת

מדהים ,מדהים ,מדהים ...אין לי מילים

בכדי לבטא את מה שהכנתם פשוט יצירת מופת...בעצם לא יצירה אלא קונצרט .לא החלטתי ממה להתעלף מהיצירות או מהצילומים שלהם.ניצי וסמדר אתן פשוט מדהימות

מצגת הסדנה האיטלקית ה-3 של ניצי במטבח של מאיר השמן

ניתנת להורדה מכאן, והיא מכילה מתכונים ותמונות מהסדנה "איטליה בקיץ" - אוכל איטלקי קייצי עם ניצי, שנערכה במטבח של מאיר השמן ב-17.8.07. הערות טכניות: המצגת בפורמט PDF, גודלה כ-2MB ולכן לא ניתן היה להעלותה כקישור ישיר בפורום, אלא דרך שרת איחסון חיצוני. להורדה: 1. לחצו על הקישור. 2. תתקבל הודעה: "הקובץ המבוקש מוכן וממתין לך בשרת" 3. לחצו על המלבן הכתום "להורדת הקובץ לחץ כאן" 4. תתקבל תיבת שיחה של שמירה (Save) או פתיחה ישירה דרך הדפדפן (Open). ההורדה/השמירה אורכת שניות מועטות. מומלץ לשמור את הקובץ למחשב ואז לפתוח אותו. 5. אם מותקן במחשב Acrobat Reader - קובץ ה-PDF ייפתח בלחיצה. אם הקובץ לא נפתח - סימן שלא מותקנת תוכנת קורא האקרובט. ניתן להורידה חינם מאתר חברת Adobe, ולהתקינה בלי טרחה רבה מדי. מומלץ שיהיה בכל מחשב, אם עדיין אין. 6. הקובץ יישמר בשרת ג'מבו מייל (בכתובת הרצ"ב) - במשך שבוע (עד 7.10.07). שוב תודה לניצי על הסדנה הנהדרת והמושקעת, ולמאיר על האירוח. נחמד להיזכר בקיץ, לכבוד הסתיו שבפתח, ובמיוחד במאכלי הקיץ האיטלקיים שהביאה לנו אז ניצי. גזור ושמור לקיץ הבעל"ט... חג שמח.

כמה יופי

ועוד יותר כואב הלב שלא יכלתי לבוא

מקסים...מקסים...מקסים

רק בגלל שהמצגת כל כך יפה, והעבודה שהשקעת בכל כך הרבה אהבה מהלב, אסלח לך על

המילים "לקיץ הבעל"ט..." איזה קיץ בא עלינו לטובה תגידי? לפחות איזה קיץ בא עלי לטובה? אה... זה שבו אהיה באלסקה... ובטח אז, עם המזל שלי, והנבואות של חברך אל גור, ימסו כבר כל הקרחונים, ומדבר הקרח יהפוך רק למדבר וציה. ואני חשבתי שאת איתי ולא נגדי(-: תודה סמדר, על ה-כ-ל. מאוד מעריכה. את העבודה, את הזמן, את ההשקעה, את ההתמדה, את הרצון, את הכישרון, את המעוף, את היכולות, אותך. תודה. אין ספק, כשאת לוקחת על עצמך משהו, את עושה אותו עד הסוף, ובדרך הטובה והיפה ביותר שיכלה להיות.

מדהים ,מדהים ,מדהים ...אין לי מילים

בכדי לבטא את מה שהכנתם פשוט יצירת מופת...בעצם לא יצירה אלא קונצרט .לא החלטתי ממה להתעלף מהיצירות או מהצילומים שלהם.ניצי וסמדר אתן פשוט מדהימות

חן חן מוטי, תודה לכולכם, היה כיף! אני נהניתי מכל רגע.

עכשיו תיהנו גם אתם.

רק בגלל שהמצגת כל כך יפה, והעבודה שהשקעת בכל כך הרבה אהבה מהלב, אסלח לך על

המילים "לקיץ הבעל"ט..." איזה קיץ בא עלינו לטובה תגידי? לפחות איזה קיץ בא עלי לטובה? אה... זה שבו אהיה באלסקה... ובטח אז, עם המזל שלי, והנבואות של חברך אל גור, ימסו כבר כל הקרחונים, ומדבר הקרח יהפוך רק למדבר וציה. ואני חשבתי שאת איתי ולא נגדי(-: תודה סמדר, על ה-כ-ל. מאוד מעריכה. את העבודה, את הזמן, את ההשקעה, את ההתמדה, את הרצון, את הכישרון, את המעוף, את היכולות, אותך. תודה. אין ספק, כשאת לוקחת על עצמך משהו, את עושה אותו עד הסוף, ובדרך הטובה והיפה ביותר שיכלה להיות.

ודאי שהורדתי... עונג צרוף להביט..תודה לניצי שהכינה וצילמה

לסמדר שצילמה וערכה. ברבו!!! בליסימו!!!

מצגת הסדנה האיטלקית ה-3 של ניצי במטבח של מאיר השמן

ניתנת להורדה מכאן, והיא מכילה מתכונים ותמונות מהסדנה "איטליה בקיץ" - אוכל איטלקי קייצי עם ניצי, שנערכה במטבח של מאיר השמן ב-17.8.07. הערות טכניות: המצגת בפורמט PDF, גודלה כ-2MB ולכן לא ניתן היה להעלותה כקישור ישיר בפורום, אלא דרך שרת איחסון חיצוני. להורדה: 1. לחצו על הקישור. 2. תתקבל הודעה: "הקובץ המבוקש מוכן וממתין לך בשרת" 3. לחצו על המלבן הכתום "להורדת הקובץ לחץ כאן" 4. תתקבל תיבת שיחה של שמירה (Save) או פתיחה ישירה דרך הדפדפן (Open). ההורדה/השמירה אורכת שניות מועטות. מומלץ לשמור את הקובץ למחשב ואז לפתוח אותו. 5. אם מותקן במחשב Acrobat Reader - קובץ ה-PDF ייפתח בלחיצה. אם הקובץ לא נפתח - סימן שלא מותקנת תוכנת קורא האקרובט. ניתן להורידה חינם מאתר חברת Adobe, ולהתקינה בלי טרחה רבה מדי. מומלץ שיהיה בכל מחשב, אם עדיין אין. 6. הקובץ יישמר בשרת ג'מבו מייל (בכתובת הרצ"ב) - במשך שבוע (עד 7.10.07). שוב תודה לניצי על הסדנה הנהדרת והמושקעת, ולמאיר על האירוח. נחמד להיזכר בקיץ, לכבוד הסתיו שבפתח, ובמיוחד במאכלי הקיץ האיטלקיים שהביאה לנו אז ניצי. גזור ושמור לקיץ הבעל"ט... חג שמח.

סמדר - המצגת יפהפיה - תודה לך על המצגת

ולניצי על הסדנה הנפלאה.

חן חן מוטי, תודה לכולכם, היה כיף! אני נהניתי מכל רגע.

עכשיו תיהנו גם אתם.

חגיגה לעיניים !!! כמה יפה וכמה מושקע !!!

תודה לסמדר על שימור החגיגה שהיתה בסדנה של ניצי, על התמונות, העריכה וההשקעה, אין פשוט מלים ! כל כך יפה ומקצועי, גם התוכן והסידור גם איכות התצלומים, ועוד לא אמרנו תודה לניצי, שרק כשרואים את כל המתכונים הסדורים לפי הקטגוריות - מבינים כמה הרבה למדנו בסדנה הזו. תודה לשתיכן ויישר כוח !

ואני כל כך לא הצלחתי לפתוח (הקובץ עולה בכתב חרטומים)

מצגת הסדנה האיטלקית ה-3 של ניצי במטבח של מאיר השמן

ניתנת להורדה מכאן, והיא מכילה מתכונים ותמונות מהסדנה "איטליה בקיץ" - אוכל איטלקי קייצי עם ניצי, שנערכה במטבח של מאיר השמן ב-17.8.07. הערות טכניות: המצגת בפורמט PDF, גודלה כ-2MB ולכן לא ניתן היה להעלותה כקישור ישיר בפורום, אלא דרך שרת איחסון חיצוני. להורדה: 1. לחצו על הקישור. 2. תתקבל הודעה: "הקובץ המבוקש מוכן וממתין לך בשרת" 3. לחצו על המלבן הכתום "להורדת הקובץ לחץ כאן" 4. תתקבל תיבת שיחה של שמירה (Save) או פתיחה ישירה דרך הדפדפן (Open). ההורדה/השמירה אורכת שניות מועטות. מומלץ לשמור את הקובץ למחשב ואז לפתוח אותו. 5. אם מותקן במחשב Acrobat Reader - קובץ ה-PDF ייפתח בלחיצה. אם הקובץ לא נפתח - סימן שלא מותקנת תוכנת קורא האקרובט. ניתן להורידה חינם מאתר חברת Adobe, ולהתקינה בלי טרחה רבה מדי. מומלץ שיהיה בכל מחשב, אם עדיין אין. 6. הקובץ יישמר בשרת ג'מבו מייל (בכתובת הרצ"ב) - במשך שבוע (עד 7.10.07). שוב תודה לניצי על הסדנה הנהדרת והמושקעת, ולמאיר על האירוח. נחמד להיזכר בקיץ, לכבוד הסתיו שבפתח, ובמיוחד במאכלי הקיץ האיטלקיים שהביאה לנו אז ניצי. גזור ושמור לקיץ הבעל"ט... חג שמח.

ניתן להוריד את המצגת באופן קבוע ושוטף גם מאתר "מטעמים"

כאן. תודה לפינגי שחשבה ועשתה, ופנתה לאריה מ"מטעמים", וביקשה לצרף את המצגת הנפלאה הזו לשתי המצגות הקודמות שהכינה סמדר, השמורות באתר "מטעמים". תודה גדולה לאריה שנעתר ואסף את המצגת למעונו.

ואני כל כך לא הצלחתי לפתוח (הקובץ עולה בכתב חרטומים)


צילה נסי לפי הקישור החדש למטעמים

חגיגה לעיניים !!! כמה יפה וכמה מושקע !!!

תודה לסמדר על שימור החגיגה שהיתה בסדנה של ניצי, על התמונות, העריכה וההשקעה, אין פשוט מלים ! כל כך יפה ומקצועי, גם התוכן והסידור גם איכות התצלומים, ועוד לא אמרנו תודה לניצי, שרק כשרואים את כל המתכונים הסדורים לפי הקטגוריות - מבינים כמה הרבה למדנו בסדנה הזו. תודה לשתיכן ויישר כוח !

פינגי - המילים האלה שלך

כמו לשמר את ריחות וטעמי הקיץ בצנצנות זכוכית מעוקרות, לקראת החורף הקר והארוך...
עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר