מחפשת מתכון לפוטטו ציפס דומה לזה שמכינים במקדונלדס תודה רבה ויום טוב לכל חברי הפורום המוצלח.

כמה מתכוני פוטטו שאספתי במרוצת השנים: פוטטו צ'יפס

פוטטס (תפו"א) רכיבים: חותכים תפו"א לקוביות בינוניות. בקערה מערבבים עם: מיונז, (כף מיונז ל-6 תפ"א…)פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף, שום כתוש, מלח, פלפל, שמן זית עד שכל התפו"א מצופים היטב. מפזרים בתבנית ואופים עד שהם שחומים יפה ורכים. ב-ת-א-ב-ו-ן מקור: עזית תפוז פוטטו צ'יפסו effyba / רכיבים: 5 תפו"א עם קליפה יפה, שטופים, חצויים לאורכם וכל חצי חתוך למשולשים 2 כפות פפריקה מתוקה 3/4 כוס פירורי לחם יבשים (קנויים או מוכנים בבית מטוסטים)+ שתי כפות קמח לבן 1-2 כפיות מלח (לפי הטעם) 5 טיפות רוטב טבסקו או 1/2 כפית פפריקה חריפה 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף (לא חובה)1 כפית פלפל שחור טחון 4 שיני שום כתוש (לא חובה אבל מוסיף המון טעם) 1/4 כוס שמן שמן לטיגון עמוק אופן הכנה: שמים את תפוחי האדמה החתוכים למשולשים בקערה ויוצקים מעל 1/4 כוס שמן (איזה סוג שתבחרו). בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם פירורי הלחם, הפפריקה, הטבסקו, אבקת המרק, המלח והפלפל ואם רוצים גם שום כתוש (למרות שלדעתי במקדונלד'ס לא מוסיפים שום). מפזרים מעל תפו"א את תערובת החומרים היבשים ומנערים קלות לכיסוי שווה של כל תפו"א. מחממים שמן לטיגון עמוק וכשחם מעבירים את תפו"א (בקבוצות קטנות) לשמן ומטגנים 15 דקות בערך (לבדיקה - תדקרו במזלג או שיפוד את תפו"א אחרי 10 דקות). פוטטו צ'יפס של מירבלי מצרכים: 6 תפ"א עם הקליפה חתוכים לשמיניות. 1/3 כוס שמן 1/4 כוס אבקת מרק בצל 1 כף קורנפלור 2 כפות מיונז 1 כפית סוכר אבקת שום,מעט מלח,פפריקה. הכנה: לערבב את כל החומרים (יוצאת משחה סמיכה שאני מוסיפה לה מעט מים) לערבב את התערובת עם התפ"א,לסדר כל פלח בנפרד על תבנית. לאפות ב 200 מעלות כ 45 דק' פוטטו צ'יפס לפי נירה רוסו מצרכים: 6 תפ"א עם הקליפה חתוכים לשמיניות. 1/3 כוס שמן 1/4 כוס אבקת מרק בצל 1 כף קורנפלור 2 כפות מיונז 1 כפית סוכר אבקת שום,מעט מלח,פפריקה. הכנה: לערבב את כל החומרים (יוצאת משחה סמיכה שאני מוסיפה לה מעט מים) לערבב את התערובת עם התפ"א,לסדר כל פלח בנפרד על תבנית. לאפות ב 200 מעלות כ 45 דקות. מקור המתכון: נירה רוסו, הביאה שרי מאורט
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: hkjh
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר