שנה טובה ושאלה דחופה-

היבטחתי לאח שלי שאני יכין אורז לחג. אכלתי פעם אורז עם צימוקים,צנוברים,וגרגירי רימון שהיה נורא טעים אבל אני לא יודעת איך מכינים.קניתי שני סוגי אורז-פרסי ואדום.מישהו יכול לתת לי מתכון דחוף? אני לא יודעת אם מבשלים את שני סוגי האורז ביחד או לחוד,אם מערבבים את התוספות אח"כ או מבשלים אם האורז,אם צריך להשרות צימוקים במשהו קודם או לא ואיך לתבל. תודה מראש.יש לי בבית גם שקדים בקרמל ופקאנים מסוכרים אם זה מתאים. אני יכולה להכין עכשיו ולחמם בערב? איך מחממים אורז? ועוד דבר אחד-יש מתכון פשוט טעים ןחגיגי לתפו"א? שנה נהדרת לכולכם.אתם אחלה אנשים

אכלתי אותה?

אף אחד לא יכול לעזור לי?

פליזזזז????

אף אחד פה לא יודע להכין אורז? תצילו אותי בבקשה

שנה טובה ושאלה דחופה-

היבטחתי לאח שלי שאני יכין אורז לחג. אכלתי פעם אורז עם צימוקים,צנוברים,וגרגירי רימון שהיה נורא טעים אבל אני לא יודעת איך מכינים.קניתי שני סוגי אורז-פרסי ואדום.מישהו יכול לתת לי מתכון דחוף? אני לא יודעת אם מבשלים את שני סוגי האורז ביחד או לחוד,אם מערבבים את התוספות אח"כ או מבשלים אם האורז,אם צריך להשרות צימוקים במשהו קודם או לא ואיך לתבל. תודה מראש.יש לי בבית גם שקדים בקרמל ופקאנים מסוכרים אם זה מתאים. אני יכולה להכין עכשיו ולחמם בערב? איך מחממים אורז? ועוד דבר אחד-יש מתכון פשוט טעים ןחגיגי לתפו"א? שנה נהדרת לכולכם.אתם אחלה אנשים

יש כמה דרכים .

הנה הפשוטה למתחילים: על כל כוס אורז לבן - 1/2 1 כוס מים לשטוף האורז לחמם מעט שמן זית להוסיף האורז והצימוקים לערבב להוסיף מים להרתיח, לבשל עם מכסה על אש קטנה עד שהאורז רך. אני מוסיפה את הצנוברים אחרי טיגון קל (בזהירות נשרף מהר) לאורז המוכן מלמעלה. אוהבת את זה פריך. בהצלחה וחג שמח!

תודה מקרב לב

האמת שראיתי את התשובה רק עכשיו. האורז יצא על הפנים. אני אשמח להפיק לקחים.שמתי קצת שמן בסיר,טיגנתי בצל קצוץ,גררתי קצת גזר הוספתי צימוקים,צנוברים,כוס אורז אדום ושתי כוסות אורז לבן-6 כוסות מים.עכשיו אני מבינה שאת הצנוברים הייתי צריכהלטגן ולשים בסוף.אבל זה לא הדבר יחיד שטעיתי.משהו בבסיס של כל זה לא היה טעים. אשמח עם מתכון מדויק ומוצלח לאורז עשיר. יולה את נהדרת.חיממת לי את הלב בזה שהתייחסת אלי.תודה

אגב-

נישאר המון אורז(לא פלא ) יש דרך לשפר אותו?

שנה טובה ושאלה דחופה-

היבטחתי לאח שלי שאני יכין אורז לחג. אכלתי פעם אורז עם צימוקים,צנוברים,וגרגירי רימון שהיה נורא טעים אבל אני לא יודעת איך מכינים.קניתי שני סוגי אורז-פרסי ואדום.מישהו יכול לתת לי מתכון דחוף? אני לא יודעת אם מבשלים את שני סוגי האורז ביחד או לחוד,אם מערבבים את התוספות אח"כ או מבשלים אם האורז,אם צריך להשרות צימוקים במשהו קודם או לא ואיך לתבל. תודה מראש.יש לי בבית גם שקדים בקרמל ופקאנים מסוכרים אם זה מתאים. אני יכולה להכין עכשיו ולחמם בערב? איך מחממים אורז? ועוד דבר אחד-יש מתכון פשוט טעים ןחגיגי לתפו"א? שנה נהדרת לכולכם.אתם אחלה אנשים

ראי הוספתי בטעות תגובה בשרשור שמעליך

יש כמה דרכים .

הנה הפשוטה למתחילים: על כל כוס אורז לבן - 1/2 1 כוס מים לשטוף האורז לחמם מעט שמן זית להוסיף האורז והצימוקים לערבב להוסיף מים להרתיח, לבשל עם מכסה על אש קטנה עד שהאורז רך. אני מוסיפה את הצנוברים אחרי טיגון קל (בזהירות נשרף מהר) לאורז המוכן מלמעלה. אוהבת את זה פריך. בהצלחה וחג שמח!

יולה, כיף לראות אותך כאן! שנה טובה לך ולכל המשפחה!

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר