שנה טובה ושאלה דחופה- 
היבטחתי לאח שלי שאני יכין אורז לחג. אכלתי פעם אורז עם צימוקים,צנוברים,וגרגירי רימון שהיה נורא טעים אבל אני לא יודעת איך מכינים.קניתי שני סוגי אורז-פרסי ואדום.מישהו יכול לתת לי מתכון דחוף?
אני לא יודעת אם מבשלים את שני סוגי האורז ביחד או לחוד,אם מערבבים את התוספות אח"כ או מבשלים אם האורז,אם צריך להשרות צימוקים במשהו קודם או לא ואיך לתבל. תודה מראש.יש לי בבית גם שקדים בקרמל ופקאנים מסוכרים אם זה מתאים.
אני יכולה להכין עכשיו ולחמם בערב? איך מחממים אורז?
ועוד דבר אחד-יש מתכון פשוט טעים ןחגיגי לתפו"א?
שנה נהדרת לכולכם.אתם אחלה אנשים