פשידת קישואים
פשטידת קישואים
חומרים
1 ק"ג קישואים
4 תפוחי אדמה בינונים
3 בצלים בינונים
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן רגיל
1.5 כוסות קמח תופח
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
1כף אבקת מרק פיטריות
3 ביצים
הכנה
לרסק את הקישואים ,הבצלים ותפוחי האדמה במעבד מזון והניח במסננת להוצאת
עודפי הנוזלים.
.
להעביר את בלילת הירקות לקערה ולהוסיף את שאר החומרים ואת השמן הרגיל ,לתבל לפי הטעם ולערבב היטב.
להעביר את הבלילה לקערת פיירקס.
לאפות בתנור ב180 מעלות עד שמשחים ,רצוי לבדוק עם קיסם כמו באפית עוגה עם פנים הפשטידה אפוי
אפשר לקראת סיום האפייה למרוח בביצה ולזרות שומשום
מקור המתכון אמא שלי
לקט הירקות בתמונה : בצל מטוגן בשמן זית ,שום ,אבקת מרק עוף , 2 כפות רסק עגבניות ,חצי כוס מים רתוחים ,לקט ירקות של סנפרוסט