מיונז

מיונז

האם מישהו מוכנה לתת לי מתכון טוב למיונז

אני יכולה לתת לך את המתכון שאני מכינה אבל חייבת לציין שיש החולקים על כך

שמותר להשתמש בביצה חיה טריה. אבל זה מה שאני עושה כבר שנים, והסלמולנה לא התעוררה... ועוד שינוי אחד - במקום מיץ מלימון טרי אני שמה 3 כפות חומץ, שאמור לתת אורך חיים למיונז ובמקום כפית חרדל אני שמה 2 כפות גדושות של חרדל תלמה על כל ביצה. חשוב להשתמש בסכין המתכת של הפוד פרוססור. זהו . והנה המתכון: *** אדם :מאת 10:34 :שעה 6/12/2001 :תאריך מיונז ביתי-סרביd servi_d :מאת 20:10 :שעה 15/11/2001 :תאריך ככה תעשה מיונז.... במעבד מזון, ביצה שלמה. מיץ מחצי לימון, כפית חרדל, טיפת מלח. עם סכין המתכת - לערבל עד להקצפה לגוון בהיר מעט. ואז מתחילים לצקת לאט לאט (זו מילת המפתח) שמן. מפסיקים כשהתערובת מספיק מוצקה לטעמך. יש לשים לב לא להוסיף יותר מדי שמן, כי אז הכל קורס ו"נשבר". אפשר לתקן את זה עם חלמון מביצה קשה - אבל בשביל מה? גיוונים: אפשר להוסיף שום/חרדל גרגרים דיז'ון/ פלפל לבן כל אחד לחוד וכולם יחד. אם מוסיפים תפוח אדמה מעוך ושום - זה הופך מיד לאיולי, שזה ממרח מדהים. הכל כיד הדימיון הטובה.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר