חברה סיפרה שיש דגן חדש

משהו מאד קטן ומיוחד וטעים. בערך בגודל של שומשום. אבל היא לא זכרה את השם של זה. הלכתי שלשום לחנות תבלינים ושאלתי על זה והם לא ידעו. אולי מישהו יודע למה הכוונה? אמרו לי שזה נראה כמו גריסים פצפונים.

לדעתי הכוונה לקינואה . תמצא של חברת אדמה - ראה תמונות בקישור

אם תקנה ותרצה בהמשך מתכונים, תבקש

קינואה


יהה...איזה תיזמון....והקישור לתמונות לא עבר....

קינואה - מלך הדגנים

מתכון להלן, כוס קינואה שטופה ומסוננת. להזהיב בצל בשמן קנולה להוסיף פרוסות פלפל אדום גבעול סלרי קצוץ לאחר טיגון קל להוסיף מעל בטטה פרוסה ומעל הבטטה לפזר את הקינואה מלח ופלפל גרוס ומים רותחים כדי כיסוי + כ2 ס"מ. להרתיח ולבשל על אש קטנה. יוצא בריא וטעים מאד. עוד שימוש אפשרי להוסיף 2 כפות קינואה למרק ממש פנינים במרק.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר