מצאתי את פתיתי הפארפל האפויים בתנור....איזו התרגשות

אבל, כהרגלי, לא יכולה לעשות ממש ממש....אז הכנתי פארפל וטחולים... פארפל וטחולים לטגן בצל וכוסותיים פארפל, לאחר מכן להוסיף , 250 גר' טחולים של תרנגולת. כשהעסק מתכהה מעט, 4 כוסות ציר מרק, כפית קארי, כפית פלפל שחור וכפית מלח, לערבב ולכסות עד שהמים נספגים: זה מה שיוצא.
zoshy0002.JPG
zoshy0006.JPG

איפה השגת כמות כזו של טחולי עוף יפים???

איך אני אוהב את זה...

קניתי היום קילו טחולים, וביקשתי מהקצב שישים בקלקרים של רבע קילו...זה אומר ש..

שאחרי שאאפה את הלחם המבושם שלך ועוד כמה אפיות מגונות כאלה, אכין איזה מאכל נוסף עם טחולים...וזה יהיה פחמימיה עם טחול...משהו עם תבלינים דומים , כי זה טעים לי....טחול ניתן לרכוש בכל סופר, בדוחן הבשר הטרי...כך אני נוהגת זה זמן מה, מאז שהזוועטוטית שהספקת להכיר, החליטה שזה טעים לה...וזה כמובן טעים גם לי...

טוב, מתי לבוא? אוהב טחולים עוד מילדותי הרחוקה.

אם זה המצב...מתי שתבוא יהיה טחול בשבילך....

אני מתה על טחולים ועל פארפאלך, אבל שאלה

תמיד כשאני מכינה טחולים סתם מטוגנים על בצל יוצא לי נורא מלוח. לכן הגעתי למסקנה שאסור לי להוסיף מלח לבישול של טחולים כי כנראה שהם עצמם מכילים מלח. אבל אם אכין את התבשיל הזה שנראה לי מעדן ממש, כמה בדיוק מלח להוסיף נניח לשקית של 500 גרם פארפאלך עם 250 גרם טחולים?? אמנם אני אוהבת מלוח אבל לא בהגזמה. תודה.

לא שמתי הרבה מלח, את צודקת...רבע כפית או חצי כפית וזהו

תודה. חשבתי על זה. אלך על שליש

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: טוב יום
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר