אני פשוט לא מבין את שאתה כותב, בליל של שינאת חינם . מהיכן מצאת את הרשעות בעת מלחמה, כשישראל כולה מגויסת, חיילינו מכל העדות מסכנים נפשם, להציף אלמנט עדתי/גזעי, מיותר, שמזמן נס ליחו !
לצאת נגד אנשים מטובי לוחמנו שעמדו בקרבות רבים, וביחידות עילית.
בושה וחרפה !
כידוע לך עובדתית , שהמדינות החזקות בעולם אינן מדינות ערב. כמו גם המנטליות. הצבאות החזקים אינם משתמשים בנשק שיצרו, כי אם בנשק אמריקאי, רוסי, ומיטב המוחות בישראל.
ישראלי הוא תערובת עדות, מכל טוב, שיתרונותיה בצידה.
לצאת כנגד אחים בשעה זו זה מתועב בעיני. ובטח מבייש את מי שאתה מתיימר לייצג, עדות המזרח. היו לנו רמטכלים
ומצביאים מעדות המזרח. כמו מכל עדה אחרת. אין כאן כלל עניין מנטלי.
מה שאמור להוביל זו הציונות, חזקה, מאוחדת, שמתקיימת כאן שנים רבות בהצלחה פנומנלית, ובזכותה אנו מדינה מתקדמת , נאורה, טכנולוגית. וזה הכח העיקרי שלנו. אחדות !
לפי גישתך, לו חס ושלום הייתה מתקיימת היינו מפסידים מזמן, שהרי היינו נוהגים כשכנינו שעולים עלינו במספרם עשרות מונים.
מנטליות מזרח תיכונית מוכרת לכולנו שנולדנו/גדלנו כאן. אינך מגלה את אמריקה, ולא ממציא גלגל מחדש.
אנחנו מהוים דוגמא ומופת לחופש וקידמה, שוני שנחוץ למדינות סביבנו כחמצן. שנתמיד לנהוג בדרכנו, שהינה היחידה שמאפשרת שגשוג וקיום בכבוד.
לפי שיטתך המתלהמת קצרת הרואי, נמהרת, ומבוהלות, כמדינות סביב היינו, גיהנום, ולהבנתי לא היינו כאן כלל.
אישית אני מתבייש בשכמותך, שמפיצים שינאת חינם בשלל כינויים עולבים כנגד אחיך.
ופאן אישי- מתבייש בך, שמתיימר לעלוב בעדות, גזען, שונא חינם ופוגע בנכס היקר לנו מכל- אחדותינו !
וזאת אני אומר כיחיד אולי כאן שבאמת נולד במדינה ערבית שכנה.
ומכיר היטב את התרבות והמנטליות של שכנינו.
אגב הבט והפנם את הלינק מאל גזירה. מסתבר ששם מביטים אלינו מעלה בהערכה על הדרך בה לוחמים. בשעה שכאן אתה משום מה מלא ביקורת ושואף להפכינו לקצבים כדוחים/רעים באויבינו . שואף שנתבהם כמותם.
http://www.mako.co.il/pzm-magazine/Article-05867e65e4ab341006.htm&Partner=facebook_share