האמת לא משנה כלום, כולנו יודעים מה מדינת ישראל בתיקונה מוכנה לעשות עבור אחד מבניה? להפוך את כל חברון ובנותיה לעצור את אלפי ערבים- קשורים, או לא קשורים? בינינו לא כל כך מזיז, זבלים שם יש בשפע- אז אותם עוצרים, ממלא ערבים יבקשו 3000 מחבלים, אז מבחינתינו אין בעיה- נעצור עכשיו 3000 ונביא אותם למחבלים ואז כשנקבל את ילדינו בחזרה- אף אחד מחותפיהם לא יגמור את השנה- כולם בני מוות, מעתה הם סימנו את עצמם כמטרה- אז אפילו אם ירדו לבונקרים כמו נסראללה- ידה של ישראל תשיג אותם, כאן זה לא לבנון.
ולגבי יהודים- סבים רחוקים שלי מאירופה, אבל כשאני מסתכל עליהם בחזרה- אני צוחק, איזה מין אירופאים אלה? לא תרבות אירופאית ולא נימוס אירופאי ולא צביעות אירופאית והעמדת פנים- מה שיש זה תרבות של שטעטל, גפילטע פיש וכל השאר, קצת תלמוד, קצת משחקים בסוציאליזם והרבה געגועים על ארץ ישראל. מי שמכנה אותנו יהודי אירופה לשעבר כאירופאים הוא או גוי בעצמו, או לא מבין כלום ביהדות, אני מגדיר את הסבים שלי שעד מאה העשרים לא טמאו את עצמם בחוכמות הגוים ולא דיברו בשום שפה חוץ מיידיש ואם הבינו קצת גרמנית- אז זה רק במקרה שהיא דומה ליידיש, נו אולי הבינו קצת פולנית, או רוסית, או רומנית זה רק ליחסים עם הסביבה, לא, הם לא אירופאים ואין ביניהם ובין מוצרט והגל כלום- הם ציביליזציה עצמאית לחלוטין- אני מכנה אותם כוזרים, אם כי די ברור לי שגם איתם הם לא קשורים בכלום.
אין בכדור הארץ הזה אף מקום שמסוגל לקלוט אותנו בלי יריקות וצעקות ולכן ארץ ישראל זה המקום היחיד- ואת אירופה תשאיר לאירופאים מנומסים והומניים, אנחנו כאן יכולים להראות לכל גוי מה הוא האופי היהודי, יהודי תמיד ידע לירוק לכל גוי באירופה בפרצוף, להכות את הגוים לא תמיד הלך, אבל לירוק במלוא היאוש רוק עם הדם לפני המות- זה כן, אז אם אנחנו נירוק לערבים בפרצוף- תאמין לי הם יטבעו- אנחנו לא אירופאים ברוך השם!!!