אתם אשמים - העם אשם .
למה ???
כי זה מתחיל וממשיך ומגיע עד ריהאנה והפרובוקציות חרא שלה מול עיני ילדים בני 12 ואפילו פחות .
מה ?!
זה לא פדופיליה ?!
הרי כשמייקל ג'קסון עשה זאת אמרו פדופיל .
אז למה ריהאנה היא לא בגדר "מעשה מגונה בציבור" ,,,, התערטלות בציבור ?!
מה ?! למה !? בגלל שהיא אורחת ?!
חרא עליכם עם ישראל - ככה זה ימשיך ויתדרדר .
אתם מוכנים לרצוח אחד את השני בגלל חנייה שתפסו לכם או שפיכת זבל בפח שלכם {כאילו הפרטי} אבל לבוא נגד דמות ציבורית חשבון ,,,,אתם מפחדים ?!
וכשמישהו אחר עושה זאת אז אתם אומרים לו " מה ?! משעמם לך??? .
אני מכיר את זה טוב ומכיר אתכם טוב מאוד ,,,,,אתם קקות מסריחים חארות שמגיע לכם הרבה יותר רע ממה שריהאנה עשתה לכם .
אני זוכר את עצמי עושה פרובוקציות לטובת הכלל מבלי לצפות לאינטרס אישי כלשהו {מוכח למי שצפה בי} ויש את הקקות שהכל בא להם בטוב שאמרו לי משעמם לך אההה !!! אין לך מה לעשות ?! לא קמת על הצד הנכון הבוקר ?! או שיש אלו שאומרים ומנסים להטמיע בי את העצב והפסד שלהם ואמרים לי ,,,,, שום דבר לא יעזור ,,,, אתה לא תשנה את העולם,,,,,, קשה מאוד מול המערכת ,,,,,, אתה בסך הכל בורג קטן .
בוא נראה מכונה או רכב הכי הכי שיעבוד נונסטופ מבלי שיהייה בו הבורג הקטן .
אתם קונים ומשעבדים את עצמכם לבית שרכשתם ב1.5 מיליון שקלים כשאין לכם בחשבון 200 אלף אבל ,,,,,חלומות ,,,,, והבנק מה איכפת לו ,,,,הוא הרי המרוויח הגדול מכל זה בין אם תשלמו ובן אם לא .
ריהאנה באה לאחר שמדינת ישראל כבר מלאה בזימה ,,,,בקלקול של עספור הבורר , זינזאנה , ועוד ים של סדרות זבל שעשו מהמין עסק שהוא רק להם אך הציבור אסור לו לעשות מה שבסדרה ,,,, כי שם זה טלווזייה , לה הכל מותר .
לקחתם את הילדות ילדים בני ה5 10 לראות פסטיגל בנוסח מולאן רוז' עם כמעט עירום ובגדים שלא משאירים שום גבול .
אז אני לא צדיק גדול וחובש כיפה ,,,,אך מה אתם רוצים ?!
זה אתם אותם אנשים {לא בני אדם} שצפו בסרט שיטת השקשוקה ולא קמו והבעירו כאן מדינה .
זה אתם שלא קמתם כשמשתלטים לכם על הגז שאמור להעשיר אחד ואחת מכם ולא יראה אף אדם מחסור במדינה וכל ארגון צדקה ייעלם כי הוא לא יהייה אפקטיבי ,,,, גז רבותיי וגבירותיי ,,,,גז בכמות של מיליארדים .
זה אתם שמשלמים על חלק מכביש שהפך בתשלום ,,,, זה אתם שמשלמים כניסה בשטח ציבורי שהוא שלכם שלכם שלכם {כל מיני אגמים פארקים ויערות ואתרי מורשת} .
קומו עורו ובנו מלחמה וידוע שבמלחמה מתים , נפצעים , נלקחים בשבי --- אז מה ,,,, העיקר זה המתוק שבסוף שידעו בנינו ובני בנותינו שקט ,,,וידעו טוב מאוד ממשלות ישראל להבא ולדורות הבאים שאנחנו לא פראיירים מפגרים טיפשים טמבלים מטומטמים .
הנה ! קחו לדוגמא את תוצאות השאהידים שפיצצו אותנו בוקר ערב ולילה ,,,, .
אז יאללללללה בלגאן .