כפי שאמרתי
אזכור את עמדותיך הנחרצות כשיהיה מדובר בך או ביקירך וכפי שהבטחתי אשים את הזיכרונות בצד ואמשיך לתמוך בהחזרתם הביתה שלום.
העובדות המוצקות הן ששום מעצר לא עצר או הפחית מספר פעולות טרור או מספר נפגעים.
זהו צעד ענישה חיוני ורצוי בהחלט אבל אם החזרת פושע למקום כזה בו הסיכוי שימצה את העונש האמיתי שלו מידי אחיו ויסיים את חייו תלוי, זרוק באיזו סימטה,זרוק בפתח ביתו או מסיים את חייו באיזו הפצצה של צה"ל לטובת השבת הבנים הביתה,הרי שזו חובה לאומית חרף התיסכול שבדבר.
אני מקווה שבשל אנשים כמוך והפחד של המנהיגים לאבד קולות של אנשים כמוך לא נאבד עוד מאלה שעשו למענינו לטובת האגו שלך כפי שקרה עם רון ארד.
אם אלה העובדות, כלומר אין מה לעשות ובוא נתן הכל וזהו. אכן הצעה מעניינת. ניכר עליך שאתה ניגף ומובס ומוותר רק לתת ולתת...
כתבת:"הסיכוי שימצה את העונש האמיתי שלו מידי אחיו ויסיים את חייו תלוי, זרוק באיזו סימטה,זרוק בפתח ביתו או מסיים את חייו באיזו הפצצה של צה"ל לטובת השבת הבנים הביתה" אז הנה תוספת שלי:
אל תשכח שיש גם סיכוי שהרוצח יתקל בפינה של מדרכה, ואז הוא יפול על עמוד חשמל ויתקל בו דווקא עם הראש וימות במקום. עכשיו אני ממש רגוע, שאין מה לפחד לשחרר אותו, כי מיד כשהוא משוחרר הוא מיד מיד נתקל במדרכה ומת. תגיד לי נגיף, אתה גם קורא את שאתה כותב?
קצת יותר סביר להניח שכשהוא ישוחרר, הוא יתקבל בכבוד מלכים (כי הוא גם רצח יהודים וגם היו יהוד שאמרו שצריך לשחרר אותו למרות שהוא רצח), הוא ימונה לתפקיד בכיר עם משכורת שמנה, יפקד על 200 רוצחים נוספים, וימשיך לחטוף כי הנה זה הצליח לו.
מובס. פניך נפולות: "אין מה לעשות הם יותר קשוחים מאיתנו", "אנחנו צריכים לראות את המציאות", מציאות שהאויב מכתיב לך ועכשיו כשהוא קורא את זה הוא רואה שהוא מצליח. מובס.