נמאס ממכם והיללות שלכם . הורי ובני דורם באול כאן כשלא היתה מדינה ולא היה כלום וחיו
באוהלים ותחת סכנות של פרעות ומחלות וביצות ולא התלוננו ורק שמחו שיש להם הזדמנות לבנות מדינה. אתם עליה קוטרית , כפויית טובה ואינני מאמין שאתם בכלל ציונים ויהודים. שם בחושות באתיופיה היה יותר טוב ? שם כשגוועתם ברעב היה יותר טוב? אם כן אז תחזרו לשם !! נמאסתם , בטלנים יללנים !
באמת תודה שאתם כה סינפטיים ולבבים כמו שיהודים בעלי לב רחום וחנון אמורים להתנהג
ממש מקומם שיצאתי צודקת בסוף לגבי השינאה שיש לעדה הזו...ממש לבכות על עצם עובדה זה, שזה בחיים לא ישתנה.
תודה לאלה שהיו בעדי, אבל אותם "רשעים" אלה בטח מוצאים סיפוק נפשי על עצם זה שהם נהיו "אדון בורא בני אדם ומחליט החלטות על זהות כל אדם ואדם"... בטח מי ששואל את עצמו: אתם בכלל יהודים"!
יגיד בסופו של דבר: "אני אלוהים שבורא אדם בלצמי, לכן אני מחליט לפי צבע עור מיהו יהודי"...מרחמת על אותם אנשים שחושבים את עצמם - לאלוהים למרות שהם לא יכולים אפילו בצחוק להגיע לרמה של הגויים... לפחות להם יש כבוד בינם לבן עצמם.
את המילה כבוד - הגיזענים לא יבינו כי הם לא אוהבים שמתקנים אותם, הם רוצים ומעדיפים שהמילה האחרונה תהיה שלהם...איגוצנטרים אחד...כואב לי על ה' שיש לו ילדים כאלה ובחר אותם לעם שלו...
כנראה שלעולם הזה לא יהיה תקנה.
וכן, אני מעדיפה את אתיופיה שלי - מארץ ארץ ישראל שבמקום יהיו בה יהודים כפי שהובטח לנו - במקום זה אני רואה "גויים" באופי שמנסים לרמוס את השוני. זה שאני שחורה לא עושה אותי גויה - אהבלים אחד!!
כל עדה, כל קבוצה, כל מגזר - אלוהים קבע ובחר מי יהיה יהודי...הוא הקובע ולא בן תמותה שלא יודע מה יהיה מחר... שלא לדבר על זה שבשביל להגיע לחללל צריך מכונת עזר, אז אחד וכמה מישהו ישות עליונה שאחראי על כל מה שהוא ברא - מחליט החלטות כאלה.
אתם, אותם בני אדם גזענים שיומכם בכדור הלכת הזה ספור ואתם נקראים "זמניים" לא יכולים לקבוע מישהו יהודי ומי לא. לא יודעים מורשת של העדה, את מי זה מעניין. רוצה לדעת, תשקוד, לא מעניין אותך לדעת, אל תדע ואל תבוא בטענות...ובטח ובטח שלא לקבוע מסקנות שיכולות להעיד על אינטלגנציה ירודה...
חבל וכואב שעם ישראל מתנהג ככה.. תודה על העלבונות... קבלו ח'ח.
כנראה שלאנשים יהיה תמיד מה להגיד...ולצערי יבחרו להגיד ולנפנף בזה בהיתר יד - את הדברים הרעים והפוגעים... מקווה שאתם מקבלים מזה סיפוק נפשי.
אני יודעת שיש אנשים ששונים ממני, ויש גויים, אבל זה לא אומר שבגלל שמישהו קבע שהם יהיו ככה - אני אמורה לשנוא אותם. אם אני אשנא אותם בלי סיבה, זה כאילו שאני שונאת את אבי שבשמיים וסולדת מהבריאה שלו...שזה אגב בחיים לא יקרה לי.
את הדין שלהם תתנו למעלה...לא לי.