מתאים גם לקבוצות פרטיות אם חוגגים יום הולדת 50 או יום הולדת 60 לדוגמא
מקום סבבה. יש להם גם סדנאות בישול מצויינות. שווה לנסות. רק לקבוצות
cnrfz היא חברה לפיתוח תוכן לקבוצות הממוקמת בבית סדנאות יפהפה במושבה הציורית גבעת-עדה, ליד בנימינה, משנת 2003..
אנו מציעים לקבוצות עובדים וצוותי מנהלים תוכן איכותי עם ערך מוסף יוכלו כגון ימי כיף, ימי גיבוש והדרכות- בכל מקום שתבחרו: אצלנו או אצלכם..
http://www.bamerkaz.tempurl.co.il/
השבוע השתתפתי במסגרת יום כיף בעבודה בסדנת בישול בבית הסדנאות "במרכז" בגבעת עדה.
בישלנו אוכל איטלקי, בליווי שף נפלא, והאוכל יצא מדהים.
ממליצה ביותר!
זה האתר שלהם-
http://www.bamerkaz.com/%D7%A1%D7%93%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9C/
לקראת יום העצמאות ערכנו עבורכם רשימת אתרי פיקניק - הבילוי הנבחר לחג
לקראת יום העצמאות, הנה רשימה של אתרים מומלצים עבור פיקניק, הבילוי הנבחר לחג לעיל.
ותודה לבמרכז יום כיף לקבוצות על עריכת הרשימה.
טירמיסו פרות מסוכרים
החומרים:
3 חלבונים.
300 גרם מסקרפונה.
7כפות סוכר
קורט מלח
20 יח' בישקוטים.
כוס וחצי פרות יער.
אננס משומר חתוך לקוביות (לשמור את המיץ!!!!!!!)
תמצית וניל כפית אחת.
אופן ההכנה:
בסיר מרתיחים את מיץ האננס,הפירות היבשים ו 2 כפות סוכר.
מוסיפים את הווניל ומצננים.
בינתיים מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד לקבלת קצף ראשוני.
בהדרגה מוסיפים 5 כפות סוכר וממשיכים בהקצפה עד למיצוק הקצפת.
מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את הגבינה ומערבבים עד לקבלת מרקם הומוגני.
הגשה:
את הבישקוטים שוברים לשניים וטובלים משני הצדדים בסירופ שהכנו.
בכוס יין שמים מעט מהקצפת מעליה בישקוטים וקוביות אננס ומזלפים מעט מהסירופ.
חוזרים שוב על הפעולה.
לקשט בשני עלי נענע ולשמור בקירור עד להגשה.
בתיאבון!ֿ
נראה שהאביב כבר כאן.
לא יודעת מה איתכם אבל מסביבנו הכל כבר פורח...
רקפות, כלניות, עיריות, דודאים – כולם כבר משויצים והמראה ממש מרגש
אנו מציעים טיול-סדנה שנקרא "הזמנה לשקט", פשוט להתבונן ולספוג את מה שאנחנו כ"כ צריכים ולעיתים שכחנו
הטבע במלואו עוזו – אסור לפספס!
לכבוד יום המשפחה רצינו לחלוק איתכם מתכון שיעשה לכם מתוק מתוק בלב
אם רוצים שגם הקטנים במשפחה יהנו מהמעדן ניתן לטחון את האגוזים
כוסיות שוט במילוי טראפל שוקולד וקוקוס עם חלבה
קולים אגוזים 2 חופנים של אגוזים במחבת יבשה וקוצצים דק.
מסדרים על מגש כ-40 כוסיות שוט, בתחתית כל כוס שמים חצי כפית של אגוזים קלויים.
מכינים טראפל שוקולד לפי המתכון למטה וממלאים כל כוסית עד גובה 3/4.
מפזרים מעט קוקוס ומעליו מניחים כפית של חלבה.
טראפל שוקולד
400 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
400 מ"ל חלב קוקוס
ממיסים בבן מארי (סיר על סיר) את השוקולד, כאשר נמס מוסיפים חלב קוקוס ובוחשים עד שחלק.
המתכון מתוך סדנת שוקולד