אני אופה עוגות שמרים וחלות לשבת .לא פוחדת להתעסק עם שמרים .יש לי בעיה , הקרום של עוגות השמרים יוצא קשה ויבש מאוד.כשאני מורחת ביצה ,יוצא שחום וקשה וגם בלי ביצה יוצא קשה . מה לעשות כדי שהקרום ייצא רך ולא קשה ? תודה !
אני אופה עוגות שמרים וחלות לשבת .לא פוחדת להתעסק עם שמרים .יש לי בעיה , הקרום של עוגות השמרים יוצא קשה ויבש מאוד.כשאני מורחת ביצה ,יוצא שחום וקשה וגם בלי ביצה יוצא קשה . מה לעשות כדי שהקרום ייצא רך ולא קשה ? תודה !
חצילים
היי, למישהו יש הצעה טעימה למתכון אוכל שבנוי על חצילים שלא שותה המון שמן?
טיפים מעולים £46£
לפזר מלח גס למשך 20 דקות? זה לא ירככך מידי את הירקות?
מעולה
ניסית לשים בזה פעם מלח לימון כתבלין טיבול?