שלום אתי.
אני מבין שתגובתי באה באיחור מסויים, ואולי בכל זאת בתזמון המתאים. אני עובד בתעשיה כבר יותר מ20 שנה. במגוון של תפקידים ומקומות עבודה. המבט שלי על המצב הוא לא מי צודק, אלא מה התועלת שאפשר להפיק מהמקרה. את תארת מצב של כשל בהתנהלות בהליך מסויים. איתור נקודות הכשל וגיבוש התיקונים הם הקוים שלפיהם אגיב להודעה שלך.
1. המומחה בתחומו. הוא בוודאי מכין את הדוחות שלו ומציג אותם לך או להנהלה. הרי הוא לא מספר את חוות דעתו בעל פה ללא שום תעוד. המסמכים האלא אמורים (לדעתי) להצטרף להחלטות שלך כנספח הכרחי. מעבר לזה, כשאתם מקיימים פגישות עבודה, אני מניח שאתם מנהלים פרוטוקולים של הישיבות ולאחר מכן מפיצים את סיכומי הישיבה. גם זה חומר חשוב לבסס עליו את ההחלטות.
2. נותן שרות\ספק. שרשרת ספקים היא חשובה בכל עסק. לאבד ספק זה מצב שדורש הערכות למצוא ספק חלופי, לסגור אתו חוזה וליישם עבודה משותפת. תהליך שיכול להמשך זמן עד שמסיגים את הרמה הנדרשת. ברוב המקרים פעולת תיקון עם הספק הקיים תדרוש פחות מאמצים מאשר השמה של ספק חדש. אז באמת, למה לא לנסות למצאות את ניסיון התיקון. ואפילו אם זה נכשל, אז בטוחים שאין מנוס מזה. דרישת תיקון תהליכים היא מבורכת וגם "משפרת" את הרקורד המקצועי שלך.
3. הנהלה. כדאי שתציגי להנהלה את מצב הכשל שהתגלה ותציעי הצאות שיפור הליכים. מצד אחד תצברי נקודות זכות אצלהם. ומצד שני אם לא יושמו שיפורים, אחראיות על כך תחול על ההנהלה.
4. את. בכל הסעיפים הקודמים יש בשבלך חומר למחשבה והצעות מעשיות לגבי תפקוד שלך כבעלת התפקיד.
בהצלחה.