טוב, אז אני לא £107£
מתקרבת לקרסוליים שלכן בבישול ואפייה. אני מציצה פה לא מעט,מזילה ריר וגם נבהלת לפעמים מרמות התיחכום.
אני מחפשת חיים קלים במטבח(אולי כשאני אגדל זה ישתנה.)
בינתיים,קראתי את ההוראות המושקעות למרנג ואותי זה הפחיד.
לאודטה יש מתכון ה-ר-ב-ה יותר פשוט שעובד יופי במטבחי הקטנטון נטול אמבט מרים ודומיו.
זה הולך ככה-
משמנים תבנית קפיצית מס' 26
או לחילופין מרפדים אותה בנייר אפייה.
מקציפים 3 חלבונים גדולים או 4 קטנים עם 8 כפות מחוקות של סוכר. אופים בחום בינוני נמוך שעה וחצי-שעתיים עד לגוון סופי צהבהב יבש מאוד למגע.
סה טו.
לא יותר ידידותי? או שמא אני מפספסת משהו בבורותי? £7£