לטגן בצל, ככה בחתיכות גדולות, להוסיף שום, רצועות עלי מנגולד להקפיץ ולערבב,לתבל בכמון ומיץ לימון. להוסיף לסיר גרגרי חומוס (מקופסא) לערבב. בנפרד להזהיב בשמן זית טוב טוב חלקי עוף ולתבל כמו שאוהבים. להניח את חלקי העוף על תבשיל המנגולד והחומוס והכניס לתנור ככה כמו חמין, כ- שעה וחצי פלוס. להוסיף מדי פעם מעט מים שלא יחכרך. לקראת הסוף להוריד את המכסה שישתזף עוד.
בנפרד בתנור תפוחי אדמה אפויים שזופים.
שבת שלום.
התגעגעתי.£121£