צביה, את זוכרת את היחס קלוריות - אחוזי שומן?
הרי לפי סמדר הבעיה היא לא באחוזי שומן עצמם אלא באחוז שהם מהווים מהאוכל.
אני פשוט עברתי מוצר מוצר שלהם ובדקתי , ולא מצאתי שום מוצר שמתאים מבחינת יחס
אבל אני מתכוונת בהחלט לחפש את הקציצות הערטילאיות האלה בכל הסופרים המוכרים לי.
מג'דרה זה נקרא חלבונים? אני יודעת שהשילוב ביניהם יוצר חלבון מלא
אבל הייתי בטוחה שפחמימות וקטניות זה לא מספק מבחינת חלבונים.
אם זה כן אז סבבה. אני אוכלת מלא מג'דרה. טעים פצצות. בעיקר עם יוגורט.
ואצלי הערב זו הארוחה החמה, אז הצהריים נשאר בעייתי. מה? סנדוויץ עם גבינה?
כמו בבוקר?
נראה לי קצת לא מאוזן כל הפחמימות בבוקר פחמימות בצהריים פחמימות בערב האלה
(ביצים עושות לי בחילה יותר מאחת שתיים בשבוע. ואני גם שונאת את הצהוב.
אז אני מכינה לי חביתה עם שני לבנים וצהוב אחד בשביל הצבע.
על ביצים קשות אין מה לדבר בכלל. אני מעדיפה לאכול חסה)
ואיך כל הברדק הזה מסתדר עם התיאוריה של גידי על המדד הגליקמי?
זאת ועוד ביומנה של דבה מתוסכלת. אחרי הפרסומות.