להיפך. צריך לאכול גם לפני ובעיקר וחשוב מאוד אחרי האימון
חצי שעה לפני האימון - משהו קל שנותן אנרגיה - פרי או חטיף אנרגיה או סנדוויץ' מלחם מלא וקצת גבינה
בשעתיים של אחרי האימון מומלץ לאכול, אז נפתח לך חלון הזדמנויות שבו הגוף משתמש במזון לבניית השריר ולא מוסיף אותו למאגרי השומן.
עדיף לאכול משהו שמכיל חלבונים שמסייעים לבניית השריר, וכמובן גם פחמימות לקבלת אנרגיה מחודשת אחרי זו שנשרפה באימון.
בהצלחה.
להחליט.
ואחרי שמחליטים?
ללכת לדיאטנית לקבל תפריט ועזרה בתזונה
ולהתחיל לעשות ספורט. כל ספורט. לזוז.
הליכות אפילו קצרות, ריקוד, שחיה.
זהו.
נכון לא מסובך? נכון עדיף מלשקוע ברחמים עצמיים?
לכי על זה. ותבואי עוד חודשיים לספר איך ההרגשה שלך השתפרה פלאים וכמה מחמאות את מקבלת.
על מה את מדברת? זו מידה במכנסיים!!
זה מכנסיים שלא עלו ועכשיו יושבות בול
או מכנסיים שלחצו ועכשיו מרווחים
המשקל לא רלוונטי כאן בכלל. זה רק עוד כלי לא מדוייק כדי לבדוק אם את בריאה או לא
מה שחשוב זה איך את נראית ועד שתפנימי את זה לא תהיי מרוצה אף פעם
מותר לך שיימאס לך. ומותר לך לקום למחרת בבוקר ולהתחיל מחדש.
ולנסות שוב. ולהיכשל גם מותר. לא הכל בחיים מצליח על הפעם הראשונה.
ולא הכל מצליח לתמיד. ויש תחומים שבהם הולך בקלות וכאלה שצריך להתאמץ בהם
אז מה? תתעצבני. תרקעי ברגליים, תנופפי בידיים, תשפכי פה את כל החרא
ותמשיכי הלאה. לגיטימי. כולנו עושים את זה.
כמו שחנה אומרת תמיד זה לא סוף העולם. זה כולה השמנה. יש בעיות חמורות יותר
צריך לקחת את הדברים בפרופורציה. כל עוד הבעיה שלך היא בעיה עם פיתרון את בת מזל.
כל המטרה היא לצמצם היקפים
את חושבת שכשאת הולכת ברחוב אנשים מסתכלים עלייך ואומרים
וואי, זותי שוקלת 60 קילו איזה כוסית?!
אין להם מושג כמה את שוקלת.
מה שחשוב זה איך את נראית.
והמראה הוא תלוי היקפים.
אם צמצמת את ההיקפים בארבעה סנטימטרים
את במצב הרבה יותר טוב ממי שירד 10 קילו וצמצם רק שני סנטימטרים בהקפים.
לאחרונה נתקלתי במספר מחקרים שמספרים שתזונה דלת שומן ועתירת סיבים
פוגעת בספיגת הסידן, מה שקריטי במיוחד לנשים.
אני מצרפת מאמר מ The American Journal of Clinical Nutrition
לעיונכם.
ובאמת אולי כדאי רון, שתהיה יותר זהיר
אולי כדאי שתסייג את תשובתך, שלא תהיה כל כך חד משמעית.
משהו בסגנון שלפי ההיגיון שלך יש בקפה ברד רק מאה קלוריות
אבל לפי כל הכתבות והנתונים האחרים יש בה מעל 300
ושכל אחד יפעיל את שיקול דעתו.
משקה שמבוסס על גלידת שמנת זה סיפור אחר
משקאות מבוססי קרח טחון הם בדיוק כמו כל שתיה קלה
או קרטיב המרכיב הדומיננטי הוא הרבה מים.
היתרון ששותים מהם כוס גדולה אחת ודי בגלל הקור...
סורי רון. אתה טועה הפעם.
המשקאות האלה אינם רק קפה וחלב
רובם על בסיס אבקה מסויימת ומכאן גם הטעם השונה שיש להם
מהקפה שאתה מכין בבית
תבדוק שוב בפעם הבאה שאתה שותה