ניסור במסור שולחן
היי לכולם, קניתי מסור שולחן של בוש וזאת הפעם הראשונה שלי שאני בכלל עובד עם מסור שולחן. המסור הגיע עם להב 24 שינים מאוד גס ולאחר המלצות שראיתי כאן בפורום רכשתי למסור להב של "דימר" 60 שינים כדי לחתוך אורן ולבידי ליבנה וסנדוויץ. הניסור יצא קצת שרוף לאורך החיתוך והשאלה שלי היא האם הלב לא מתאימה או שחוסר הניסיון שלי בחיתוך? וזה מוביל אותי למספר שאלות קצר: 1. גובה הלהב ביחס לחומר הנחתך? 2. מהירות דחיפת החומר? 3. האם אפשר לעצור לשניה (כדי לשנות זווית עמידה וכו')במהלך דחיפת החומר או שחייבים לדחוף את החומר בקצב קבוע לאורך כל הניסור? 4. האם צריך לתת לחץ דחיפה לכיוון הגדר? ובכלל איך אפשר להמנע מהמצב הזה? בתודה מראש שרון.
הרבה עץ?
בטח הבאת הרבה אביזרים ממוסקבה. הרי כל כך הרבה שם עשוי עץ - המכוניות, טנקי הדמי, טילי הדמי. אני צוחק כמובן אבל מניח שהתנתקת מהתחביב ב101%.