טוב...אז הלתי לישון אתמול ב-12 עם פייסבוק מתפקד, וקמתי ב-6 בבוקר עם פייסבוק שפשוט נתקע כשנכנסים ותוקע את כל המחשב (כנראה בגלל הצ'אט, כי העמוד נטען רגיל ואז במקום הצ'אט יש מלבן לבן והמחשב נתקע).
עדכנתי את הפלאש, עדכנתי את הג'אווה מה שגרם לכל האינטרנט להתקע כי מתברר שיש פרצת אבטחה וזה כר פורה לוירוסים (http://www.inn.co.il/News/News.aspx/249907).
הרצתי סריקת וירוסים של NOD32 שמצאה 21 וירוסים, רובם קשורים לג'אווה. האינטרנט חזר לעבוד כרגיל אבל הפייסבוק הוא כרגע האתר היחידי שעושה בעיות וזה אחרי איפוס דפדפן לפיירפוקס ושחזור מערכת.
בכרום אגב הפייסבוק כן עולה אבל מופיעה הודעת שגיאה של "לא נמצאה נקודת כניסה לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה" וחלק מהתמונות לא נטענות טוב.
בקיצור- אין לי ממש מושג מה הבעיה ואני מאוד אשמח ואודה למי שיעזור : )
אני רוצה לפתוח ליגת פנטזי של הפורום ביאהו, מי רוצה להצטרף? (עדיפות לכאלה שכבר מכירים את הפורמט)
וחובב, אם אתה קורא את זה תתחבר למסן :)
אשכרה יוסטון ויתרו על לאורי עבור בחירת סיבוב ראשון וגארי פורבס? וזה יום אחרי שדראגיץ' גם עזב אותם לפיניקס? הזוי לגמרי...
ואגב, יש דיווחים שקיד חתם בניקס ל-3 עונות תמורת 3 מליון לעונה, איך הגעת לזה שהוא נשאר בדאלאס?
גם אני ציפיתי שגארנט יחתום על חוזה קטן, הרבה שחקנים במצב דומה עושים את זה. מצד שני, לך תדע, יכול מאוד להיות שהוא פשוט צריך את הכסף. גם קארים שיחק עד גיל 50 כמעט לא בגלל אהבת המשחק.
אני פחות מסכים שבוסטון צריכים החתמה משמעותית כדי לאיים על אליפות. בוא לא נשכח שהם היו רחוקים רבע אחד מהדחה של האלופה, וזה בפלייאוף שבו היו חסרים להם ארבעה שחקני רוטציה ואחד הכוכבים היה די פצוע. למעשה הם שיחקו בלי ספסל, עם כל הכבוד לסטימסמה ולמרקיז דניאלס.
בעונה הבאה יהיו סאלינג'ר ומלו שלפחות מהבחינה הפיסית כבר מוכנים לליגה; יהיה כנראה ג'ף גרין; יהיה אייברי בראדלי; ויכול להיות להם אפילו MLE שיביא עוד שחקן. זו ממש לא אלופה בטוחה, אבל בטח קבוצה יותר טובה מהנוכחית. הכל, כמובן, בהנחה שפירס, גארנט ובעיקר אלן יוכלו לשמור על עצמם ולהגיע ביכולת סבירה לפלייאוף.
איך צריך את הכסף...הבנאדם יכול לממן את הניני-נינים שלו עם כל הכסף שהוא עשה במהלך הקריירה.
שרשור היורו הרשמי- הפסקה עד מחר מהאןביאיי
הסנדק שם היום ווינר: יוון, רוסיה, תיקו הולנד דנמרק, וגרמניה. הלכתי עם הרגש מה לעשות. 30 ש"ח יכולים להפוך כמעט ל1600 ש"ח, שווה את הסיכון. מי אתם מהמרים שיקח את היורו? אני גם רוצה לפזר כסף על הזוכה בין 3 נבחרות. גרמניה לדעתי לוקחת, אני שם גם על ספרד, מי הנבחרת השלישית לדעתכם ששוה את ההימור? גם הפתעות יתקבלו בברכה. בית א פולין, יוון, רוסיה, צכיה- לדעתי יוון עולה ראשונה ורוסיה שנייה בית ב גרמניה, הולנד, דנמרק ופורטוגל- לדעתי גרמניה ראשונה הולנד שנייה בית ג ספרד, איטליה, אירלנד, קרואטיה- ספרד ראשונה, קרואטיה שנייה, אני אוהד איטליה ואין לי אמונה בהם, הם גרועים בית ד אנגליה, צרפת, שבדיה, אוקרינה- אוק ראשונה, צרפת שנייה, הרבה המליצו לי לשים על אנגליה כזוכה, יש מצב שהלוזרים יעשו משהו בטורניר? מה דעתכם?אני זורם על איטליה, סתם כי אף אחד לא נותן להם סיכוי :)
וואו, עוד ניצחון אחד בגמר על ספרד וההימור שלי אשכרה נכון. חבל שלא שמתי על זה ווינר או משהו
הוא מזכיר לי קצת את האשים ת'אביט ואפילו גרג אודן. נוכחות הגנתית מדהימה במכללות, אבל ההתקפה לוקה בחסר (אין משחק פוסט, אין ג'אמפ יציב) ובתכל'ס ב-NBA בלי התקפה אתה במקרה הטוב הופך לעוד שחקן של 10 9 2 שזה נחמד אבל ממש לא הולם בחירה ראשונה בדראפט.
אני מקווה שאתבדה כי מבחינת נתונים הבחור מזכיר את קוין גארנט, אבל אם אני לוקח את רוב הגבוהים שנבחרו גבוה בדראפט, אלא אם כן אתה תפלץ כמו דוייט או בלייק, רוב הסיכויים שתיפול איפשהו בסקאלה בין בוגוט לקוואמי בראון.
מה דעתכם?
נ.ב- שאלה נוספת, אם אנחנו כבר פה. הדראפט הזה נחשב מהעמוקים? יש הרבה פוטנציאלים לאולסטאר'ס וכאלה?
סיכום קצר שלי :
חבל שפלייאוף כל כך איכותי נגמר בסדרת גמר כל כך בינונית , כל כך לא מעניינת , התנהלה לה באווירת משחקי עונה סדירה ולא סדרת גמר NBA . לא הייתה שום יריבות בין הקבוצות ובטח בין השחקנים , ובסך הכול הסדרה הכי חלשה מאז הסוויפ של סאן אנטוניו על קליבלנד .
בנוסף : הרבה זמן לא ראיתי חגיגות כל כך מאופקות ולא טבעיות ורגשיות אחרי אליפות NBA .
לברון זכה סוף סוף באליפות שלו , והוא עשה את זה כמובן בדרך הכי מכוערת וקלה שיכולה להיות , העדיף להצטרף לקבוצות סופרסטארים ולקחת איתם אליפות בהליכה , מאשר לעשות את זה בדרך הקשה , ובגלל זה מבחינתי הוא לא ראוי בשום אופן לאליפות NBA !!!אז נכון שיהיה רשום שהוא זכה בטבעת , אבל האליפות הזאת הגיעה בדרך מכוערת ביותר.
נקווה לימים טובים יותר בליגה הענקית והמרגשת הזאת ...
אז גם 2 האליפויות האחרונות של קובי לא ראויות כי הביאו לו את גאסול תמורת נזיד עדשים? של פירס גם לא ראויה כי בלי גארנט ואלן בוסטון קבוצת לוטרי? גם ווייד בלי שאק ב-2006 לא היה לוקח את התואר.
חלאס, אליפות זאת אליפות ולברון הוכיח את עצמו בסדרה הזאת והסיר את הקוף מהגב, לא חושב שזה נתון לויכוח בכלל.
כמה דברים מעבר ללברון ו-ווייד שבזכותם מיאמי זוכים בתואר:
1. בוש. אנשים פה זלזלו בו ובחיסרון שלו מול בוסטון, אבל בסדרה הזאת אנחנו רואים כמה הוא חשוב למיאמי. הוא מוסיף עוד מימד של קליעה מבחוץ בתור גבוה מה שגם מוציא את הגבוהים של היריבה מהצבע ומאפשר ללברון ו-ווייד לחדור יותר, וגם לוקח אופנסיב ריב' לא מעט.
2. הצוות המשלים. בסדרה הזאת היתה פשוט התעלות אדירה של שחקנים משלימים. היום זה מילר המטורף שמפציץ 7 שלשות אחרי שכל הפלייאוף שיחק איזה 5 דקות למשחק, ב-2 משחקים ראשונים זה היה באטייה (שממשיך להיות עקבי), במשחק האחרון נוריס קול וצ'אלמרס...כל פעם מישהו נתן את ה-15-20 נקודות בנוסף לטריו, וזה עשה את ההבדל במיוחד כשבאוקלהומה רק דוראנט ו-ווסטברוק נתנו תפוקה יציבה.
3. ספולסטרה. ההחלטה שלו להעלות את באטייה בחמישייה היתה מעולה ונתנה למיאמי פוש אדיר, כל הרוטציה הרחבה שלו (לקח מהמשחק הראשון) הוכיחה את עצמה ולראיה הוא המשיך להתעקש על מילר אפילו שלא פגע כל הסדרה, והיום ראינו כמה זה השתלם לו, ובכלל אני לא זוכר החלטה שגויה אחת שלו בכל הסדרה, כל המשחק של מיאמי פשוט התנהל כמו שצריך.
מברוק להיט, מגיע להם, Haters will hate אבל הם פשוט היו יותר טובים מאוק בהרבה.
מיאמי אשכרה התחברו בסדרה הזאת.
באטייה מדהים, וייד ולברון לא מתפתים לג'אמפים ונכנסים לסל בכוח כמו שצריך, צ'אלמרס עושה את המהלכים הקטנים האלה שכל כך צריך אותם כשללברון ו-ווייד לא הולך, בוש נלחם על כל כדור, וספולסטרה פתאום מביא לנו מהלכים התקפיים ולא סתם "כדור ללברון וזוזו הצידה". גם בהגנה הם משחקים יעיל. אפילו אתמול כשווסטברוק שחט אותם, הם עדיין הצליחו להגביל את כ-ל שאר הקבוצה חוץ מדוראנט מתחת לדאבל פיגרס. אין לאיבקה או הארדן סלים קלים כמו נגד הספרס, השמירה מאוד יעילה וממש כיף לראות אותם.
אם לא תהיה כאן איזו התפרקות א-לה משחק 4 מול דאלאס, למיאמי בהחלט מגיע לקחת את הסדרה ואני אפרגן להם בגדול.