הקינוח האהוב מהקונדיטורית קינוחי השוקולד הנוטף ברעננה
עוגת שוקולד נוטפת (למושחתים שבנינו) - הכנה בקלי קלות מצרכים: 5 ביצים 300 גרם חמאה או מרגרינה (עדיף מרגרינה-העוגה יוצאת נימוחה) 1 קובייה שוקולד מריר 3 כוסות סוכר חצי כוס קמח הוראות הכנה: 1. שמים את הביצים בקערה ומכניסים למיקרוגל למשך דקה שלמה (אל תדאגו בנוגע למראה הביצה) 2. ממיסים את החמאה או המרגרינה במיקרו או על האש 3. מערבים את הביצים המוכנות עם החמאה המומסת 4. מוסיפים את כל שאר המצרכים לקערה ומערבבים עם הכף למשך שתי דקות(לא חייבם לקבל תערובת אחידה) 5. מכניסים לתנור בתבנית משומנת על חום נמוך למשך 17 דקות בתאבון! היי לכולם, שמענו על הפורום והחלטנו לשתף אתכם במתכון הכי מצליח שתמיד נחטף מהמדף, תמיד כשלקוחות נכנסים לתוך הקונדיטוריה הם שואלים "מה זה הריח האלוהי הזה?!" ואנו תמיד מחייכות ועונות: "זוהי עוגת נטיפי השוקוד". לכן החלטנו לשתך אתכם במתכון המדהים
איטריות ביצים מקזבלנקה£107£
האטריות המרוקאיות הצהובות...המבושלות בציר עוף.............עוד לפני שידעו בקזבלנקה מה זה ציר :-) .....בילדותי היו מתאספות הדודות המבוגרות להכנת האטריות המקסימות האלה...ומה שהיה בסלון זה שולחנות עם סדינים ועלהם ערמות של איטריות צהבהבות בתהליך היבוש.....על המתכון להכנת האטריות אני עוד שוקד לדלות מהדודות...וזה יגיע בקרוב.... תחליף סביר למי שאין דודה שתכין.... זה איטריות ביצים....שיוצא די דומה וללא עבודת הפרך של הכנת האטריות... אז כך......מטגנים עם מעט שמן חבילת איטריות ביצים כדקה או שתיים.....מוסיפים 3 כוסות ציר עוף....אם אין לכם גם כפית אבקת מרק תהיה תחליף טעים......מערבבים קלות וטועמים את הנוזל ...מתקנים תיבול ...מלח ופלפל לבן וזהו.....4-5 דקות על אש קטנה.....מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכובה לעוד 10 דקות......מסירים את המכסה ופותחים את האיטריות בעזרת כף או מזלג שלא יהיה גוש.....ניתן כבר להגיש...נשמר טוב מאד במקרר... אני הגשתי עם עוף ואפונה...==תמונות בקישור===