מילויים
מילוי פקאן
150 גרם סוכר
רבע כוס מים
100 גרם חמאה
שתי כוסות פקאנים קלויים קצוצים
חצי כוס חלב פושר
מעט דבש
במחבת להמיס את הסוכר במים ולהוריד מהלהבהתלהוסיף פנימה את הפקאנים, 100 גרם חמאה,והחלב להחזיר ללהבה ולחמם תוך כדי עירבוב במשך כ 10 דקות עד להסמכה,
להוריד מהלהבה ולהוסיף את הדבש
לצנן ולהשתמש או לאחסן בקירור עד לשימוש.
2-מילוי אוכמניות וקוקוס
קונפיטורת אוכמניות משומרות
שלושת רבעי כוס קוקוס מגורר
חצי כוס עד כוס אגוזים קצוצים
גרידת לימון
לערבב את כל המרכיבים ולמלא