ססמדר יקרה!ברכות להוצאת ספרך!!הולכת לחפשו בשבוע הספר!£13££13££86£
סמדר, אני חייבת להראות לך את הלחם שאפיתי היום
לחם שאור עם אגוזים ------------------------ כמות לככר אחת: 250 גרם שאור 250 גרם קמח מלא 250 גרם קמח כפרי 100 גרם קמח לבן ללחם (שטיבל 2) 1 כף סילאן 2 כפיות מלח 350-300 מ"ל מים 50 גרם אגוזי מלך 2 כפות שומשום לישה+התפחה של 3 שעות בטמפרטורת החדר. לישה קלה, ועיצוב ככר. לשמן קערה ולהניח את הככר כשהתפר למעלה. להכניס לשקית ניילון ולהתפיח 12 שעות במקרר. לחמם תנור ל-250 מעלות, לאפות עם אדים 10 דקות, להנמיך ל-190-185 מעלות ולאפות עוד 45 דקות.