איך שותים בנדיקטין..?
הגיע סוף סוף הבקבוק המיוחל מהדיוטי... קראתי ששותים בסניפטר, כמובן נקי. עם או בלי קרח? קרח יכול קצת לקלקל את הארומות וכו' וכו' וכו' כמו בסינגל מאלט איכותי, לא? ובכלל זה משקה די חורפי שחושבים על זה... כמו כן קראתי שיש טרנד לאחרונה לשתות קפוא בשאט. עם הדמיון בריח ובסגנון לייגר (ככה עולה לי בראש) זה נשמע לי מוזר... מה דעתכם?
האזור ת"א הרצליה
מבלי לעשות פרסומות באזורים הנ"ל יש לפחות 3 ברים איריים ידועים שהבירה מוגשת אפילו כבירה חסבית