השלמה לתשובה
בעיקרון, אין כללי שתיה, העניין נתון לשיקולך האישי
כיום, נהוג לשתות משקאות סופר פרימיום בכוסות סניפטר (בלון) כמו וודקה פרימיום (שופן לדוג') וויסקי יקר (הכוסות המקוריות הן כוסות טעימה מיוחדות שדומות לכוסות שרי), ליקרי פרימיום כמו בנדיקטין מיוקוב ואף דרמבוי. לא נהוג לשים קרח בכוס סניפטר, זה נוגד את תכליתה, לספוג את מירב הארומות של המשקה, בעוד וקרח חוסם ארומות ומפחית אותן ברמה משמעותית.
אולד פאשן (לואו בול) באופייה הקלאסי נועדה ל"שורט דרינקס" בנוסף לקרח ולוויסקי (בכפוף לסייג שהוצג לעיל) כגון: וורמוט עם קרח, וויסקי וקרח, רום וקרח ליקר וקרח.....
עידן