פולי אזוקי - מתכון.
לקוח מאתר www.labait.co.il שלצערי לא עולה.
אין לי מושג למי שייך הקרדיט.
פולי טזוקי עם ירקות.
כוס אזוקי מושרה למשך לילה
גזר אחד
קישוא אחד בצל אחד
½ כרוב ירוק
2 שיני שום
3-4 כפות רוטב סויה
½ כפית כמון
½ כפית קימל טחון.
הכנה:
לבשל את האזוקי 40 דקות בסיר לחץ. לחתוך את הירקות לקוביות. לאדות בצל ולהוסיף אליו את הירקות החתוכים והתבלינים.
לאחר שהגזר התרכך להוסיף את האזוקי ללא הנוזלים שבהם הם התבשלו.
להוסיף רוטב סויה ולהמשיך לבשל 15 דקות נוספות.
ניתן להגיש על מצע של אורז מלא, להשלמת הצירוף התזונתי וליצירת חלבון מלא.
ככל הזכור לי - לא הוספתי את התבלינים המומלצים, תיבלתי לפי הטעם האישי.
בנוסף - אחרי 40 דקות בסיר לחץ האזוקי היה רך מאוד, לכן ממליצה לבשל כ-20 דקות בלבד, ובמקרה הצורך להמשיך לבשל.
בתאבון!
רעיה