בוקר טוב,
האם אתה לא חושב שהדולר מבחינה ניתוח טכני הגיע לנקודה ששווה לחזור ולקנות אותו לאור הירידות האחרונות בו.
עזוב אותך תתרחק מזה - בוא לניהול תיק השקעות בבורסה, יותר נורמלי ,פחות מלחיץ ,זה יכול להיות בלון ובסוף תשאר עם אוויר ביד, פה אתה יכול להפסיד נייר אבל יהיה לך משהו ביד בסוף.
עוגת דבש-ריקוטה
חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק:
לעוגת הדבש:
4 ביצים
150 גרם סוכר
150 מ"ל שמן
200 גרם דבש
350 גרם קמח
10 גרם (שקית) אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
כוס חליטת תה פירות חזק
1 כפית קינמון
1 כפית ג'ינג'ר
רבע כפית ציפורן
למילוי הריקוטה:
250 גרם גבינת טוב טעם
125 גרם (חצי חבילה) ריקוטה
4 כפות סוכר
70 גרם אינסטנט פודינג וניל
גרידה מתפוז אחד
אופן ההכנה:
מילוי הריקוטה:
בקערה אחת, מערבבים את הסוכר עם הפודינג
בקערה נוספת מערבבים את הגבינות יחד עם גרידת התפוז.
ממזגים בין תכולת הקערות לקבלת תערובת אחידה.
עוגת דבש:
- מקציפים את ביצים עם הסוכר למשך 2 דקות במהירות בינונית
- מוסיפים שמן ולאחריו את הדבש ומערבבים עוד דקה
- בקערה, מערבבים את כל התבלינים עם הקמח, אבקת האפיה והסודה
לשתיה ומוסיפים לבלילה.
- מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את כוס חליטת התה ומערבבים שוב היטב.
- יוצקים לתחתית כל תבנית מחצית ממילוי הריקוטה. מורחים לקבלת שכבה אחידה.
- על שכבת הריקוטה מוזגים מחצית ממסת עוגת הדבש.
בתאבון!
קייטרינג חלבי - קייטרינג חלבי לאירועים פרטיים
אני מתאגד כאן עם בית השקעות וברוקר בחו"ל שיש לו נציגות בארץ על עמלות זולות של קנייה ומכירה בבורסה לעומת מה שמשלמים היום בבנקים,
בנוסף גם על דמי ניהול מבית השקעות - מבחר בתי השקעות בוטיק
אם מישהו מעוניי יכול להשאיר לי פרטים או במייל liron.addania@gmail.com
אני מתאגד כאן עם בית השקעות וברוקר בחו"ל שיש לו נציגות בארץ על עמלות זולות של קנייה ומכירה בבורסה לעומת מה שמשלמים היום בבנקים,
בנוסף גם על דמי ניהול מבית השקעות - מבחר בתי השקעות בוטיק
אם מישהו מעוניי יכול להשאיר לי פרטים או במייל liron.addania@gmail.com
עוגת תפוחים וגרנולה.
החומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:
3 ביצים
1 כוס (200 גר') סוכר
1/2 כוס דחוסה (100 גר') סוכר חום
½1 כוסות (300 גר') שמן
¼2 כוסות (300 גר') קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
קורט אגוז מוסקט טחון
1 כפית אבקת קינמון
1 כפית תמצית וניל
1 כוס (50 גר') צימוקים
1 כוס (50 גר') אגוזי מלך, טחונים גס
2 כוסות (200 גר') תפוחים, קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס (100 גר') גרנולה (לא קלויה)
מעט סירופ מייפל
אופן ההכנה:
1 מקציפים בקערת מיקסר את הביצים, הסוכר והסוכר החום כ=5 דקות עד שהתערובת מקבלת מעט נפח.
2. מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף כדקה-שתיים עד שהשמן נבלע בתערובת והיא אחידה.
3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט, הקינמון ותמצית הווניל ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את האגוזים, הצימוקים והתפוחים ומערבבים לפיזור אחיד.
5. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל=160 מעלות 40 דקות. העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ בה יוצא יבש. לאחר האפייה יוצקים על העוגה מעט סירופ מייפל.
קייטרינג חלבי - קייטרינג חלבי מבית ביסקוטי אירועים - רמה אחת מעל כולם