שלום.
רוצה להמליץ על הרחקת יונים ירוקה, ללא חומרי הדברה הפוגעים בבעלי הכנף או בסביבה.
שירות מעולה אדיב ומקצועי.
מומלץ!
תקשיבו אני חיבת להמליץ לכם על קייטרינג מטורף שהזמנו לבת מצווה של הילדה שלי ! - דגני
האורחים ליקקו את האצבעות והשירות היה נפלא!
ממליצה בחום!!
היי , אני מתחתן בקרוב (מרץ)
ואישתי לעתיד רוצה לבצע החלקה יפנית, אבל אני מאוד מפחד מנזק שיכול להיגרם לה בעקבות זה.
מישהו יכול להרגיע אותי?
היי , החלטתי שנמאס לי להשתמש במחליק ופן
ואני רוצה לבצע החלקה יפנית, אבל אני מאוד מפחד מנזק שיכול להיגרם לי בעקבות זה.
מישהו יכול להרגיע אותי?
אתמול בעבודה הייתה לנו ישיבה והגישו כיבוד finger food במגשי אירוח.
כל מה שיכלתי לחשוב עליו בישיבה היה הטעם המצוין של האוכל והמראה המלהיב.
התכונה הכי בולטת ומודגשת אצלהם הייתה ההקפדה על טריות האוכל והמגוון.
בסוף המפגש ניגשתי אל האחראי על האוכל כי הייתי חייב לברר מהיכן האוכל הטעים.
הוא הפנה אותי אל "ארטייסט" , חברה קטנה שנותנת פתרון נגיש ואיכותי למשרד ולבית.
מרכיבים:
2 תפוחי אדמה גדולים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית עשבי תיבול פרובאנס
מלח ופלפל
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
פורסים את תפוחי האדמה עם הקליפה לחצאים, וחותכים כל חצי לשלוש רצועות עבות.
מניחים בקערה ומוסיפים כפית פפריקה, כפית תיבול הרב דה פרובאנס, מלח ופלפל ושתי כפות שמן זית. מערבבים היטב.
מסדרים את תפוחי האדמה אחד אחד על תבנית עם נייר אפייה או נייר סיליקון, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות משך 20 דקות.
מוציאים והופכים את תפוחי האדמה ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות.
מכבים את התנור, הופכים את תפוחי האדמה כך שהקליפה תהיה כלפי מטה, ומחזירים לתנור שנותר חם לעוד 10 דקות.
מגישים חם.
שמחתי להיות חלק מהעוזרים,
וגם זוקו קייטרינג לחתונה מעולים! עדיין ממליץ!