יש לך מערכת התרעה ברכב? איווקס למשל?כי חלק מחברות הביטוח נותנות הנחות גדולות בביטוחים (מקיף, נהג חדש וכאלה) למי שהתקין ברכב מערכת כזאת כדי לעודד אנשים להתקין ולצמצם תאונות.
יכול להיות שהחברות האלו נותנות הנחות כאלה ובכל אופן, אם אתה מוטרד מציע לך לקרוא את הביטוח טוב ולשאול ספציפית בפורומים כאלה על החברות הללו. לראות אם מכירים אותן ולקבל המלצות.
נראה לי גם שצריך לאזן את הגלגלים, אבל כדאי שמלכתחילה תלך למוסך ואל תנסה לבד. מה שבטוח בטוח.
שלום לכולם ושמח שהצטרפתי לפורום שלכם
אני התחלתי לעבוד כמודד אחרי לימודים,וכמובן אני בתחילת דרכי ולא יכול להרשות לעצמי לקנות אוטו חדש אני חייב אוטו לכן החלטתי לקנות אוטו חסכוני בדלק.
אני בכוונה מאריך כי אני רוצה שתבינו את השיקולים שלי אולי זה יעזור לכם בעזרתי.
נהגי המוניות ובצדק לא בוחרים סתם בסקודה פאביה או אוקטביה דיזל לכן החלטתי ללכת על סקודה פאביה 2006 שהיתה מונית מנוע דיזל שעשה 380,000 יחסית לא הרבה לכל שאר הרכבים שחיפשתי אני אשמח לעצות שלכם לגבי הבחירה שלי האם כדאי לי לממש את העסקה האם אני טועה ואם כן מה היא שיגרת הטיפולים לרכב מסוג זה הערה פעם ראשונה בחיים שלי שאני קונה אוטו (אני יודע שזה מצחיק)אבל היתי סטודנט ולא יכלתי להרשות לעצמי.
אני אפילו לא יודע מה תהליך הקניה ומה אני אמור לעשות
בקילומטרג' כזה עלולים לצוץ כמה בעיות לא קטנות והוצאות גדולות
זכור "מי שמשלם זול יעלה לו ביוקר"
לדעתי עדיף שתיסע בציבורי עד להתבססות כלכלית ואז רכוש רכב בפחות ק"מ לפחות בין שנתיים שלוש מיד פרטית
מצטרף להמלצה או לחילופין תבדוק אפשרות של ליסינג פרטי.
יש מסלולים של 30 חודש או של 18 חודש (שבנתיים יש רק באלבר), אתה שם מקדמה במינימום 7900 ומשלם משהו כמו 700 - 800 לחודש ויש לך רכב חדש, עם האחריות ובלי הבלאגן של תיקונים וכאלה שרכב ישן יכול להביא איתו.
אם זה מסתדר לך כלכלית עם ההכנסה שלך לחודש וכו', זה יכול להשתלם. תבדוק את זה.
כדי לוודא שהבנתי נכון - בשורה התחתונה אם עומד לי על הפרק עכשיו לעשות ליסינג 18 חודש באלבר על פיקנטו, עדיף לא להתמהמה כי לא ברור מה יילד יום והאם המחירים יעלו?
האם יש רכבים שצפויים להפגע יותר מאחרים או שזוהי מגמה/צפי גורפים?
אביב, אם אתה לא צריך לדחוס משפחה לרכב, הוא סבבה, נוח וקומפקטי וסוגר לך את הפינה של חניה בעיר וכאלה.
בקיצור - תפור על רווקים עירוניים...
יצא לך לנהוג עליו?
אם היא רק משתחררת אל תכבידו עליה עם לימודים אקדמיים ארוכי טווח, תנו לה להנות מהחופש קצת...
יש קורסים קצרים בגרפיקה ממוחשבת כמו זה במכללת תילתן, שיודע שנפתח אחת לחודש בערך וככה היא יכולה להתמקצע בפוטושופ ובתוכנות נוספות בלי להתחייב לטווח הארוך ובלי לשעבד את כל השבוע לזה (די גמישים שם בשעות לימוד).
אם היא תרצה להמשיך ללימודי עיצוב, יהיה לה הבסיס ואם לא, היא רכשה כלים שיכולה גם לעבוד בהם באופן מקצועי שזה אחלה סיפתח לחיים באזרחות...
שיהיה לה בהצלחה.
מעציב ומקומם כאחד. אולי כדאי שתפנה לעו"ד שעוסק בתחום הנדלן ותתייעץ איתו פרטנית.
יועץ משכנתא חיצוני זה לשלם עוד כסף, נוסף על הסכום שתוציאו על המשכנתא והנספחים הבירוקרטיים. חבל.
זה נכון שלבנק יש אנטרס והוא שתבחרו בו ותשלמו לו את המשכנתא ולכן יש לכם כוח כלקוחות פוטנציאליים:
תעשו סקר בין כמה בנקים, תבקשו שיתנו לכם הצעות נגדיות אטרקטיביות ותראו איפה אתם מרגישים בנוח מבחינת המקצועיות וההליכה לקראתכם. אנחנו גם סגרנו בסוף במזרחי כי התמהיל שהם הציעו היה שפוי ובר יישום וזה פרמטר חשוב, אחרת בקלות אפשר ליפול.
תקצו שבועיים לבירורים האלה, זה מרווח מספיק ואפשרי ואל תקלו ראש. שיהיה בהצלחה.
מה שיכול לעזור לו לרדת במשקל זה פעילות גופנית ותזונה נכונה, אין כאן קסמים.
הייתי מתחיל עם לעודד אותו לעשות ספורט או חוגים שקשורים לפעילות גופנית כזו או אחרת: אני מתאמן בספורטן ורואה ילדים שהתחילו מלאים והולכים לחוגים, מורידים במשקל ונכנסים לכושר וזה באופן בריא ומבוקר ולא פוגע בבטחון העצמי אלא מחזק אותו. שיבחר חוג/ים שהוא אוהב - כדורגל, שחיה, קפוארה וכו' ויתחיל לעשות פעילות גופנית במסגרתם.
(דרך אגב - אם מדובר בכמה חוגים אז כבר שווה כלכלית ללכת לקאנטרי או מועדון כמו הספורטן כי ככה הוא יכול לזפזפ בין החוגים או ללכת לכמה בלי לפשוט את הרגל של ההורים שלך).
אם אתה רואה שהירידה במשקל לא נבלמת - תתייעצו עם דיאטנית.
בהצלחה!
הנושא הזה של תאונות דרכים הוא חשוב.
קצת נכנסתם פה למאבקים אישיים שלא מנסה אפילו להכנס אליהם, אבל חבל שסטיתם מהדיון...
מסכים עם ה שמה שחשוב זה שאנחנו, הנהגים, נתייחס ברצינות לכל נסיעה על הכביש. אמרת ערנות ומקצועיות, אתה צודק וצריך להיות בפוקוס כל הזמן ולעשות הכל כדי להתרכז בכביש: החל בלנוח לפני או לצאת בזמן כדי לא להכנס ללחץ בנסיעה וכלה בהתקנת מערכת התרעה שתצפצף רגע לפני שאתה בדרך לתאונת דרכים.
מספר שעורי הנהיגה פחות רלבנטי ומה שרלבנטי הוא שהמורים יחוו עם התלמידים מקסימום סיטואציות מציאותיות ואיך להתנהל ולהגיב להן.
וpnini333, מערכת הענישה לא מספיק מרתיעה, מסכים, אבל שוב, השינוי האמיתי יבוא מלקיחת אחריות שלנו ולא מפחד שמישהו יעניש אותנו אם יקרה משהו.