אצלנו בבית לא טיגנו את הכרובית, אלה פירקו לפרחים והביאו להרתחה כדי שלא יהיה גזים אחרי אכילתם.
בדרך כלל אכלנו עם עוף בעיקר החזה מטוגן עם שום ופפריקה חריפה, כורכום מלח,פלפל לבן, אפשר מעט מרק עוף, כוס מים, יש להרתיח ולהנמיך את הלהבה אחרי 10 דקות, לא לשכוח 3 עלי דפנה יבשים מוסיף המון.
לאחר מכן לשטוף את הכרובית החלוטה במים קרים ולשפוך על העוף, לנער את הסיר מצד לצד ולהוסיף מים כ-חצי כוס ,ולתת
לזה להתבשל על להבה בינונית כ-שעה, בקיצור סוף הדרך הכי טעים מילדותי,